Frisørfrustrasjoner

Dette scenarioet har gjentatt seg de to siste gangene jeg har klippet håret hos to forskjellige frisørsalonger:

Virrvarr: Heihei! Klipp og farve!

Frisøren:
Du har veldig….kort hår, da?

Virrvarr: Ja, men det er langt på ørene og i nakken.

Frisøren: Har du alltid hatt så kort hår?

Virrvarr:
Nei, jeg klippet det helt kort i juni.

Frisøren: Åh…..savner du det lange håret ditt?

Virrvarr: Nei, jeg liker det sånn.

Frisøren: Er du sikker på at du ikke vil spare det?

Virrvarr:
Nei, det ser uflidd ut nå. Klipp det på sidene og i nakken.

Frisøren: Det er fint med langt hår.

Virrvarr: Og komfortabelt med kort.

Frisøren: Du vet – jeg er damefrisør.

Virrvarr: Ti stille og klipp håret mitt.

Noen som vet om en frisør som klipper kort damehår uten å klage?


26 kommentarer til “Frisørfrustrasjoner”

 1. balanzera. fantastisk frisørsalong rett ved olav ryes plass, på løkka. økologiske produkter, behagelig lys, flotte damer, ingen pinlige samtaler.

 2. Det der har jeg møtt på også. Hvorfor er det fremdeles slik at jenter skal ha langt hår for å være jenter? Mange jenter KLER å være korthårede. La oss ha kort hår om vi ønsker det! :b

 3. Jeg har hatt et par runder med 2 cm klippen med farge og styling. Hadde en frisør som jeg var kjempefornøyd med i et par år. Men så flyttet og sluttet hun!! 🙁 Gikk hvileløst fra frisør til frisør lenge, men tror jeg har endt opp med en ok en nå. Men nå er også håret mitt lengre igjen. Lykke til! 🙂

  CamKarMir’s last blog post..Anti barn

 4. Noen ganger bruker jeg bare saks, noen ganger bare rakemaskin og av og til begge deler. Det gikk bra allerede ved første forsøk. Resultatet ble mye bedre enn hos frisør, og det har bare blitt bedre etterhvert.

  Grenseløs’s last blog post..En Grenseløs verden

 5. Min partner in crimes klipper meg iallefall, frisører skjønner ikke hva jeg vil… Du er kjempefin med kort hår! Det kler hodefasongen din, som jeg prøvde å si på banen her om dagen 🙂

 6. Herregud, skulle trodd du hadde tatt en tur hundre år tilbake i tid, gått til frisøren og flydd tilbake. Holder virkelig folk på sånn fortsatt..?

  Du fikk vel med deg noen gode strikkeoppskrifter og baketips i samme slengen!

  Jannekake’s last blog post..Nye sko

 7. Oj, du skulle fått lånt min – bortsett fra at hun er i Bergen og dessuten har sluttet for å være i barselpermisjon og etterpå det har lyst til å bli sykepleier.. (men hun var sånn som klipte luggen min så kort det bare var fysisk mulig. Det var helt brilliant.)

 8. Hva med å gå til en herrefrisør? Ellers er jeg enig med to to før meg her i at det å klippe seg seg selv er en fin ting. Ihvertfall når det er snakk om så kort hår. Jeg investerte i en barbermaskin og en god saks for noen år siden og det var særdeles vellykket.. Ååh, fikk litt lyst til å skinne meg igjen nå.. Skjønt det er kanskje ikke så lurt nå som det har blitt kaldere. Men til sommeren kanskje.

  Rullerusk’s last blog post..Enda ein fin dag

 9. Altså, eg kan klippa og farga deg eg. Så lenge du skaffar farge sjølv i alle fall.
  Sånn “sauesaks” (hehe) har eg ikkje, men om du berre vil ta kantane treng ein jo ikkje det.

 10. Jeg har klippet håret mitt selv i ti år. Jeg ble lei av den elendige jobben de gjorde. De skal liksom være fagfolk, men det er de jo ikke. Og så har jeg spart en masse penger.

  Håret var skulderlangt inntil for kort tid siden, da jeg bare raket alt av. Forandring fryder.

  Grenseløs’s last blog post..En Grenseløs verden

 11. Nei det vet jeg ikke. Derfor klippet jeg det selv da jeg hadde sånt hår. :o) En sånn “sauesaks” med ulike innstillinger på lengde og en liten saks gjør at det går lett som en lek!

  Delirium~’s last blog post..Frisørtrøbbel

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: