Jeg moteblogger ikveld

Jeg fant denne nettsiden der du lager sammensetninger av anntrekk ånnlain, og tenkte jeg skulle unne meg å være Glamourbibliotekaren for en kveld. Nå er klessmaken min på «OMG! Shiny!»-stadiet. Knallfarver? Ja! Stormønstrete? Ohyes! Tapetsert i Hello Kitty-trykk? snakker vi! Likevel- jeg er blitt sosialisert med dameblader og vet hvordan disse greiene skal gjøres. Idag: Før og etter-bilder.

Klesstilen min da jeg var 14:

Klesstilen min idag:

Jeg regner med at alle kommer til å kopiere stilen min etter dette. Jeg forventer Virrvarr-kloner med rosa sko og piratveske over hele byen. Tyllskjørt er litt 2002 for meg, men ikke la det hindre deg. Joggebuksa er Mr. Jacksons kjepphest. Det er hans form for fetish-gear, og vi kvinner må anstrenge oss for å tilfredstille mennene våre, har jeg lest et sted. Kjøp makne for å imponere kjæresten din.

, ,

10 svar til “Jeg moteblogger ikveld”

  1. Artig sak, takk for ideen som ble lagt ut som utfordring hos meg. Selv om jeg prøvde å være åpen, ble det bare heltypisk meg som den gamle grå dama jeg er *ler*
    Men desverre kunne jeg ikke bestille noe av det for min størrelse er ikke helt vanlig, både høy og bred 😦 så da bør jeg satse på en stor sekk.

    Graylady’s last blog post..“Vis hvem du er”

  2. Right! Kan vi kombinere disse antrekkene? Tyllskjørt og joggebukse. Og rosalakkerte M77 (greit, det var vel Dr. Martens eller noe, but still), regnbueknestrømper og hettegenser. Jeg ser det allerede for meg!

    HOT HOT HOT!

    PoPSiCLe’s last blog post..Vintage erotica

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..