En av de siste samtalene mellom Gud og meg

16 kommentarer om “En av de siste samtalene mellom Gud og meg”

 1. Hehe. Flott samtale. Som en eller annen smarting allerede har sagt: Hitler drepte millioner mennesker fordi de var jøder. De fikk en grusom, men midlertidig skjebne. Gud sender ifølge mange grener i kristendommen alle mennesker som ikke er kristne (jøder, buddister, indianere som aldri engang har hørt om bibelen, ateister, agnostikere, osv, osv) til evig lidelse i helvette. Hvem er psykopatisk?

  Tor’s last blog post..Mer handel

 2. Hm. I det minste er du flink nok til å tenke på svarene. Jeg gir liksom opp etter første spørsmål om å få et ørlite bevis jeg. Så jeg har for lengst egentlig sluttet å diskutere med barnehagebarna om disse greiene her. Altså tro-delen av nettopp det å tro.

  PoPSiCLe’s last blog post..Arrogant, jeg? Ja, så klart!

 3. Hmm, fikk meg til å tenke på da jeg som 8-åring var lenge på sykehuset og holdt på å gå på veggen. En dag sa jeg noe slikt som «jeg skal tro på deg, gud, dersom du får meg ut herfra». Og siden den dagen har jeg nok ikke trodd på gud, nei. Ble på sykehuset 2 måneder til, bare fordi en sprø øyelege hadde meg som «prøvekanin» og opererte bare for den minste lille ting 🙂 (hvor var gud, da jeg følte jeg trengte han?)

  Eugenie’s last blog post..Neida, jeg har ikke lagt ned 🙂

 4. Prater aldri med Gud jeg, så hos meg slipper han billig unna. 🙂

  Forøvrig synes jeg Rigmors kallenavn på Vår Herre var riktig så latterfremkallende. Svært sjelden har jeg sett på Vår Herre som «Duden selv», så den takker jeg for.

  Bussemann’s last blog post..Jada, jeg vet det…

 5. En gud som ikke setter pris på sjølstendig tenking og rasjonalitet har jeg problemer med å se hvorfor folk er så opptatt av å tro på.

  Men noen skjønner jo ikke helt hvorfor en skulle gidde å tro på en gud som ikke er sånn. Uansett, han virker som en prøvende fyr. Jeg kan skjønne at du slo opp med ham. Det virker som om forholdet deres hadde blitt ganske dysfunksjonelt av maktubalansen mot slutten der.

  Maren’s last blog post..Jeg vil også ha en dialekt!

 6. Jobs bok, ja. Holdt på å få fnatt da presten holdt preken basert på den i min farmors begravelse. Hvis det er en bok i Bibelen som klart og tydelig viser Gud som en sadistisk jævel, er det den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.