Unngå giftig sexleketøy!

13 kommentarer om “Unngå giftig sexleketøy!”

 1. Jeg har spart på FunFactory-produkter i over tre år, og det finnes ingen grunn til å ikke velge dem!
  Tyske, vanntette, morsomme og laget «av og for kvinner» (ikke at det alltid er et kvalitetsstempel)!

 2. Takk for informativt blogginnlegg! Vet du hvordan man kan finne ut om evt allerede innkjøpte leketøy er giftige? Er det noen måte å teste det på, eller er det beste å bytte dem ut til noe man vet er giftfritt?

  el Vera’s last blog post..Forskningsprosjekt

 3. Interessant (og lærerikt) innlegg om helseskadelige sexleketøy. Jeg jobber som sex- og samlivsjournalist i den nystartede nettavisa klikk.no til Hjemmet Mortensen, og skrev for en stund siden en artikkel nettopp om at vi i Norge er noen store miljøsinker på sexmarkedet. Men nå fikk jeg lyst til å skrive mer om det.

  http://www.klikk.no/samliv/sex/article295081.ece

  Har inntrykk av at svenskene og danskene er mye mer bevisste rundt akkurat dette. Mitt inntrykk er at det er vanskelig å få tak i giftfrie alternativ her, mens våre naboland har hele butikker som kun selger miljøvennlige sexleker.

  Gleder meg til boken din kommer! 🙂

 4. hmmm blir litt skremt jeg etter og lese dette innlegget, men heldigvis er min favoritt leke tøy av glass. Men jeg har ikke peil på hva resten av samlingen består av, kanskje bare kaste de alle i oppvasken og se hva som enda er ok etter en runde der:P Og hvordan vasker man vibratorer slik att de er helt rene?
  Takker masse for all info, skal løpe og kjøpe boken din i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.