Noen tror at jorda skal gå under i kveld

La oss feire det med en rap om fysikk og sorte hull og sånn. I tillfelle du ikke har fått med deg hvorfor det er dommedag ^_^

18 kommentarer til “Noen tror at jorda skal gå under i kveld”

 1. Så så. Det er jo fremdeles snakk om dommedag – de har bare feilberegnet datoen litt. I dag skapte de ingen protonkollisjoner – i dag var bare en test for å se om de faktisk klarte å slynge disse protonene rundt i LHCen. Det gikk visst bra, så dommedag kommer muligens i slutten av måneden.

  PoPSiCLe’s last blog post..Sikkerhet på nett (og hjemme) – Antivirus

 2. Jeg har blitt mer og mer nysjerrig på denne videoen. Det er nok fordi jeg leste om den i formiddag, men fikk ikke noe lyd. Det får jeg ikke nå heller og jeg må jo få høre den før jorda går under…. 😉 Er det bare jeg som ikke får lyd på den videoen?

  Lene’s last blog post..Notater fra forumtreffet

 3. TB: Dette Lusifus-prosjektet er jo ren ripoff fra A C Clarke’s 2001, 2010 etc bøker. Man har bare byttet ut Jupiter med Saturn og Europa med Titan.

 4. Jepp, alle konspirasjonsteoretikere er ikke like oppfinnsomme, for å si det slik.. 😉 For sikkerhets skyld inngår det jo i konspirasjonen at de allerede har prøvd med Jupiter..
  Det mest fantastiske er jo at noen faktisk tror på det. Men sånn er det jo med all religion…

 5. Eg hadde veldig sans for feiringa til xkcd, men trur kanskje eg hadde vorte ganske perpleks om eg havna i same situasjonen.

 6. For ikke å snakke om at vi har så liten oversikt over himmelrommet at hvis det kommer en komet er sjansen ganske stor for at vi ikke oppdager den før det er for sent (type øyeblikket før det smeller), at vi har en vulkan som skapte en masseutryddelse som ikke har smelt på 640 000 år (smeller i gjennomsnitt hvert 600 000. år), at hvis solen drar på med litt hissig solvind er vi steindau i løpet av ca 8 minutter.

  Oja, også glemte jeg selvsagt pandemier, muligheten for invasjon fra verdensrommet oog… Er litt nysgjerrig hvor lenge dagbladet gidder å dra den der dommedagsgreien egentlig, men de får åpenbart klikk for det.

  Kristin’s last blog post..Mine must-haves

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.