Oslo, mitt Oslo, nå sover du trygt

15 kommentarer om “Oslo, mitt Oslo, nå sover du trygt”

 1. Av en eller annen grunn har det vært veldig mye oslokritikk å lese her og der i det siste – ikke «her», som i denne bloggen;) – men da er det jo hyggelig å lese en ode til byen som dette. Mange fine tips, i hvert fall.

  Utsiktstips: Kafé utsikten, som ligger overfor Sjømannsskolen og Ekebergrestauranten. Veldig gode vafler!

 2. Sikhen på Grønland stiller skarpt i klassen «Mat for penga»: Lam i curry + nan + ris til 65. Og skikkelige respateks-bord! Synd den überlugubre puben i andre ikke er åpen lengre.

 3. Blæh, Bacchus er blitt ødelagt. Før var det en fantastisk lang og morsom meny, med masse digg. Nå er det store kalde sandwicher med gårsdagens brød fra Åpent Bakeri og hauger med kald kyllingsalat og smakløs, seig mozarella. Dyrt er det også. Håper kakene fortsatt er gode!

  Eva’s last blog post..New Anarkali

 4. Det var en gang jeg også var forelsket i Oslo, da jeg bodde på hybel på Grunerløkka og gikk på Katta – dengang Grünerløkka fortsatt var gammel og grå med de samme, gamle forretningene som alltid hadde vært der – og nesten ingen utesteder.
  Eller da jeg noen år senere jobbet som trikkefører: Å kjøre opp fra det som da var endeholdeplassen under sinsen-krysset klokka 4 om morgenen, komme over kulen i Trondheimsveien og se byen ligge vakker i morgenlyset.

  Godt å se at det fortsatt går ann å forelske seg i det som var byen min.

  Lene’s last blog post..Epler og bringebær

 5. Ja! Oslo er en flott by! Vi har nettopp flyttet fra sentrum og opp i skogen, og har Østmarka som nærmeste nabo, og det er fremdeles Oslo!

  Jeg kjøper sko på Sannergaten Skotøimagasin (de har klippekort!), barneklær på Nøstebarn, kaffe på Stockfleths i Grensen og klipper meg hos Grafitti Spa på Frogner. Sushi er best på den lille restauranten ved Colosseum kino, eller take away fra Sushi-huset i Carl Berner krysset.

  Leve Oslo!

  Hverdagsheltinnen’s last blog post..I dag

 6. Takk for tipsa, Virrvarr. Jeg kjenner Oslo dårlig, men etter at begge barna mine begynte å «ligge» ved universitetet, har jeg blitt tatt med på noen rundturer. Jeg merker en gryende forelskelse.

  Hege’s last blog post..Det er synd på meg

 7. Hmm.. Det er litt skummelt at eg har budd i denne byen i snart 22 år, og må innsjå at du er om lag 42 gonger meir urban enn eg..

  Rett nok har eg høyrd om stort sett alle stadene du nemner, men eg er stort sett aldri på nokre av dei.

 8. Fin hyllest til Oslo. Og her er en hyllest til Virrvarr: Jeg er imponert over alt du får gjort, blogg og bok og i det hele tatt. Du rekker til og med å være syk og stadig innlagt midt oppi det hele. Blir det forresten noe av forfatterstudiet?

  Tehme Melck’s last blog post..Ord for dagen

 9. Hmm. Topp å bestige; jeg er redd du i så fall må bevege deg litt vest for Oslo, men Kolsåstoppen. Ja.

  Mulig jeg er miljøskadd etter å ha spurtet opp og ned så mange ganger, men man blir faktisk litt glad i den lille toppen etterhvert.

  Meter’n’s last blog post..Kjære Gud…

 10. Jepp 🙂 Du har virkelig oppdaget Oslo, og det på den beste måten som finnes. Dessverre har jeg lengre avstander å gå, hvis ikke så hadde jeg nok gjort som deg.

  Da vet jeg hvem jeg skal spørre neste gang jeg lurer på noe 😀

  grøftekanten’s last blog post..Hundretusen skritt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.