På tur med Sarah Palin

20 kommentarer om “På tur med Sarah Palin”

 1. Eg har sett ganske få intervju med Palin, og no vart eg litt uroleg av at ho avsluttar annakvar setning med «girlfriend». =P

  Kor ofte har media kommentert at McCain er sjubarnsfar, forresten?

 2. Amerikansk valgkamp, ja. Det blir litt _mye_ for min del, altså. Jeg er politisk interessert og har meninger, og forstår at Amerikas president har mye å si for verdenssamfunnet – men at det skal være på nyhetene i alle kanaler til alle tider i månedsvis før det virkelig er valg…

  Lilja’s last blog post..Om å drite seg loddrett ut

 3. Med fare for å fornærme, så finner jeg kjønnsperspektivet som Sarah Palin blir utsatt for også fra feminister en smule merkelig. Hun er en klin gæren dame som tror at krigen i Irak var en manifestering av Guds vilje, som er mot abort tilogmed etter voldtekt og som har røtter til kristne sekter som tror dommedag er rett rundt hjørnet og at det er amerikas skjebne å være den nasjonen som får det til å skje (rapturists). Hun er for å gå til krig med Russland over Georgia. Jeg gir jamt fan i unga hennes for å si det sånn, og det er sjokkerende (som vanlig) å se hvordan hun kommer seg unna med det.

 4. Avil: Eg trur ho kjem unna med mykje av di ho har tilgang på det største propagandaapparatet i verda.

  McCain og Bush er jo ikkje so mykje mindre galne, og eg har aldri høyrd nokon skulda dei for å vera spesielt pene.

 5. virrvarr: Neida, det var ikke så mye. Men du gikk ganske langt inn på at hun representerer som «mor», det er sjeldent man hører noe om at McCain er far til sju (utenom da Bush prøvde å påstå at han hadde en svart lausunge i 2000). Og det er en felle mange har gått inn i, også på «vår» side. Hun kommer seg unna alle devanskelige spørsmålene med å bruke ungene som skjold, det ville aldri ha gått for en mann. Det er litt som scenemagikere som får deg til å kikke en annen vei mens trikset blir utført, og vi er alle så optatt med å diskutere «morsrollens plass» innen politikken at vi glømmer det faktum at hun er klin hakke sinnsyk. Were getting conned.

 6. I første omgang imponerer Palin meg. At hun setter seg på flyet til Norge for å gå tur og diskutere politikk med en som ikke engang er stemmeberettiget er en kilde til respekt.

  Bortsett fra det slår hun meg som en inkompetent reinkarnasjon av Djengis Khan.

  fata’s last blog post..Logoræl

 7. Selv synes jeg den gravide tenåringdatteren til Palin er en fin illustrasjon for hvor realistisk politikken hennes er. Avholdenhet funket ikke for datteren hennes engang, men hun forventer altså at det skal funke for andre unger?
  Halloooo?
  Er det i det hele tatt noen hjemme?

  Marina’s last blog post..Høst allerede?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.