Den blinde bikkja

17 kommentarer om “Den blinde bikkja”

 1. Ha, ha – jeg må le selv om det er litt synd på ulldotten. Selv har jeg jo en døv katt med visse problemer i forhold til renslighet, noe naboene syns er ganske festlig (med untak av den renslighetsgreia). Fordi jeg må gå bort til ham å ruske i ham når han skal inn for natta. Men jeg er glad i ham for det (med untak av situasjoner som innebærer at han bommer på kattekassa si).

  Forøvrig er jeg fullstendig enig med deg i at man absolutt ikke trenger å ta stilling i krigen mellom hund og katt. Jeg har tro på en verden hvor vi alle kan leve i fred og fordragelighet.

  Mihoe’s last blog post..Forfatterliv

 2. Det er greit å stille seg nøytral i krigen om man ikke har blitt forulempet av noen av sidene. Da en newfoundlander dobbelt så stor som 11-årige lille meg fant ut at det var en god idé å tygge på trynet mitt var det liksom ikke noe spørsmål om hvilken side jeg skulle ta lenger. Go CATZ!

 3. Jeg er vokst opp med hund litt overalt i familien. Helt til oldemor tok inn en liten kattunge som var gått seg vill. Den katta vokste opp til å bli den mest mannevonde katta jeg noengang har møtt, så det har vel påvirka mitt syn på katter generelt.
  Så jeg sier boffboff, og stiller i støttetog med en rottweiler ved min side.

  glasspiken’s last blog post..Væskens forbannelse

 4. Jeg er oppvokst med katt, og det var den toeffeste katta i gata. Naar han satt paa ‘sin’ plass paa gjerdet i den fine gata vaar torte ikke de smaa hundene i nabolaget aa gaa forbi. Noen maatte baeres av sine eiere, andre ble kvalt/dratt forbi – mens noen faktisk tok en annen vei. Og samtidig: naar naboens treaaring kroep inn under dobbeltsenga til opphavet mitt (der katteloerva hadde gjemt seg da ungen kom inn) og dro ham ut etter halen, gjorde han ikke henne noe som helst. Han bare lot seg kose med, til hun slapp taket i halen og han igjen kunne loepe vekk 😉

  Men jeg stemmer paa hund. Uten tvil og over alt og under enhver omstendighet. Nesten. Jeg syns Jacksonvoffen hoeres sjarmerende og irriterende ut paa samme tid, egentlig. Og misunner deg litt at du har hundeselskap utover hoesten. Me too!

  Alter Ego’s last blog post..Gi FrP makt!

 5. Det er en snill og hyggelig hund, bare litt pinlig når vi får gjester, spesielt kvinnelige sådanne. Katter er fienden.

 6. Jeg liker i grunnen perrin. Jeg syns han er søt.

  Og så er jeg oppvokst med katter, men har skrekkelig lyst på en liten hund. Det hadde vært fint å ha en kompis som blir med meg over alt, og som faktisk synes min rastløse vandring gatelangs er koselig, ikke ørkesløs.

  marthe glad’s last blog post..Rotter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.