Jeg er veldig barnslig

Ja, jeg vet at konkurranser ikke egentlig betyr noe. Ja, jeg vet at det enste man vinner er heder, ære og en stygg, gul animert Q å klistre i bloggmargen sin. Og nå som Amos har utlovet skuddpremie på den gyldne kua er det jo nesten litt risikofylt å delta i denne konkurransen 😀

For å komme til saken: Jeg klarer ikke la være å la meg rive med. Det er Gyldne Q-finale idag, og jeg er en av de nominerte. Så det hadde jo vært kos om du gikk inn her og skrev Virrvarr i kommentarfeltet? Virrvarr sammen med ni andre navn hadde vært enda koseligere ^_^ Pretty please? *dådyrøyne*


23 kommentarer til “Jeg er veldig barnslig”

 1. genial blogger er du, det skal du ha. men det du mangler er fast spalte i en større nettavis, hvor du kan linke til konkurransen fra…

  det kan bli en lang og spennende kveld.

  og det kan bli mye kule jungeltriks utover høsten. hvis det er såpass action nå, hvordan blir da tordenbloggen?

  Esquil’s last blog post..En Hitler, takk. Med Quislingsmak.

 2. Jeg er langt foran deg, Virrvarr. Har allerede gitt min beste stemme til deg. Bloggverden hadde ikke vært den samme uten deg. Jeg holder deg som klar favoritt til Qen i år, enten du liker den eller ikke. 🙂

  Lilja’s last blog post..Sylta!

 3. Jeg har stemt anonymt hele veien, bare i pollen og ikke i kommentarfeltene. I morgen er jeg 100% offline naar finalen gaar. Men jeg kan godt fortelle deg det likevel: I mailen til eskil at stud ntnu no stod det Virrvarr foerst. Maks pott herfra, med andre ord. Det var vel gjennomtenkt og ingen konkurranse. Saann bare for aa ha sagt det:)

  Ha ei fin uke – med eller uten seier i morgen!

  Alter Ego’s last blog post..Paparazziblogging

 4. Esquil: Jeg er ikke den kjente spydkasteren nei 😉 Men kjenner til han, da en lærer på mine yngre dager ga meg et kallenavn på bakgrunn av han. Terje Pedersen er faktisk ikke så uvanlig heller, det finnes faktisk hele 176 stykker her i landet med Terje som eneste fornavn og Pedersen som etternavn. Jeg har dog ikke sett noe til noen av mine navnebrødre her i bloggeland. Men jeg har mottatt endel e-post gjennom tiden som egentlig skulle til en av mine navnebrødre som også har Amiga-programmering-fortid.

 5. Barnslig? Ja, heldigvis… til evig tid.
  Den gyldne Q er grusom ja… å se på men æren skal du ha uansett for selvfølgelig har jeg stemt på deg.

  Lyst å leke? Følg oppfordringen hos meg om en Kublogg Parade da vel….

  Graylady’s last blog post..Dagens ku – Vinros

 6. virr: du kommer til å lære å elske den.

  terje: du var bedre til å kaste spyd enn til å bedømme Q’er. Men så var du usaklig god til å kaste spyd, da 🙂

  (det er deg, right? kan da umulig finnes to med det navnet)

  Esquil’s last blog post..Den Gyldne Q, Finale

 7. Du er barnslig, men så er det jo ikke lenge siden du var et barn heller. Og siden det er så viktig for deg, har jeg selvfølgelig sendt en mail og gitt min stemme til deg 🙂 Men altså, tenk om jeg ba alle elevene mine om å stemme på meg, – eller tenk om legen min ba alle pasientene sine stemme på ham, eller …

  Lykke til, Virre.

  Hege’s last blog post..Utovertisser tar stor plass

 8. Esquil: Jeg også synes den er stygg. Dessuten tror jeg at det medfølger dårlig lykke å få den. Du ser jo hva som har skjedd med nevnte Zava Palmer bloggen etter at den fikk den, nå er bloggen lagt ned 😉

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: