Å fotografere monstrene under sengen

25 kommentarer om “Å fotografere monstrene under sengen”

 1. Utrolig, du klarte å få skrevet ned ordene for det jeg følte da jeg så bildene. Jeg tok heller den enkle varianten. ^^

  Men det er sant det, du tenker automatisk at det du ser på bilder er sannheten, eller hvertfall noe i nærheten. Disse bildene er virkelig noe for seg selv 🙂

  Jannekake’s last blog post..Skrekkbilder

 2. Kule bilete, og «frykt» er eit spennande tema, men måtte han skremma livskiten ut av meg klokka halv sju om morgonen, då?

  …kanskje min feil som les blogg halv sju om morgonen, men no har eg uansett angst for å gå i dusjen. =P

 3. Takk for at du postet disse bildene!

  Har ikke hørt om Hoffin før, men det minner meg om Gregory Crewdson – han bygger også kulisser, har full lysrigg som om det var et filmopptak, og bruker skuespillere i motivene.

  Crewdson har ikke så åpenbare skrekkreferanser, men jeg synes bildene hans er ubehagelige, en slags uro, alt er ikke om det skal være, men jeg vet ikke helt hva som er feil. Kanskje er det som du sier, at man forventer sannhet fra et fotografi.

  Her er noen av bildene hans:
  http://www.luhringaugustine.com/index.php?mode=artists&object_id=66

 4. Fysj, for noen bilder! Men likevel kule da.
  Det første minner meg om hvor tragiske vi folk er som tror at monsteret under senga, som vi vet har store og sterke tenner og klør, IKKE klarer å tygge seg igjennom dyna vår om vi dytter den godt nok rundt oss… ! ;P haha!

  Tove’s last blog post..I krisetilfeller bruk disse tipsene!

 5. Som ei blemme i kjeften.

  Du finner gull på nett en gang i blant, ja. Minner meg egentlig litt om coverart på en del CD-er på tidlig nittitall. Hørte jeg på sær musikk? Mulig, mulig…

 6. aldri stol på et bilde! bilder har nok aldri vært så sannferdige som vi liker å tro, mennesker liker å manipulere … men instrumentene for å manipulere har nok blitt bedre med årene. likte disse bildene. ikke bare pga tematikken i dem (det groteske/morbide har alltid fascinert), men utførelsen var nydelig! takk for at du dro dem fram i lyset ;P

  vaarloek’s last blog post..på etterskudd

 7. Bokmessa!
  21.november!

  Weeee!

  13.10-13.30
  Jenter som kommer
  Ida Jackson (21) og Maren Kristiane
  Solli (22) debuterer med boka Jenter som
  kommer – en bok for alle som har sex med damer.
  De forklarer hvordan du får de heftigste
  orgasmene, tar et oppgjør med
  «pikekosen» og gir deg speedguide til
  fantastisk sex på fem minutter

  Avil’s last blog post..Den hemmelege bloggen

 8. Geniale bilder, og en meget flink fotograf. Ingen av bildene er skremmende på noen måte (jeg har heller aldri trodd på monstre under senga), men de er meget godt laget.

  Og @virrvarr: trodd på at bilder aldri lyver? Bilder lyver alltid. Eller, for å moderere litt: bilder forteller oss kun det fotografen har valgt å meddele. Dermed kan et bilde tatt ut av sin sammenheng, eller komponert på en måte som kun viser det positive (eller negative, så klart) gi helt feil inntrykk.

  Ta som eksempel fotografier tatt i konsentrasjonsleire under krigen – bildene viser tyske soldater og offiserer som koser seg med middag og underholdning, gjerne oppvartet av de «priviligerte» fangene som fikk klær og ble «pusset opp» for anledningen – bilder som viste at alt var ok, og at fangene levde under gode forhold og ble godt behandlet.

  Man kan ikke si at bildet i seg selv lyver, men det forteller heller ikke hele sannheten. Slik er det med alle bilder, egentlig. I vært fall bilder tatt for og ment for offentlig publisering.

  PoPSiCLe’s last blog post..Etikk på nett – blogging og debatt

 9. Tilbaketråkk: Martin Bekkelund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.