Seasons of mists and mellow fruitfulness

19 kommentarer om “Seasons of mists and mellow fruitfulness”

 1. Jeg må bare si; tusen takk for mange gode innlegg 🙂 Jeg har nå ligget på sofaen de to-tre siste timene å kjempet mot søvnen mens jeg mer eller mindre systematisk lest meg igjennom det meste av bloggen din. Jeg klarte ikke gi meg før jeg hadde bladd meg igjennom alt!

  Kine’s last blog post..Mine hemmeligheter

 2. Tilbaketråkk: Høstpoesi « Livet leker
 3. Men kjære deg, Ida! Elliot og jeg går rett som det er sammen! Do I dare to eat a peach! Shall I part my Hair behind? osv. Og hva er vel kjekkere? In the room the women come and go, talking of Michaelangelo – dette skjer da til stadighet! Jeg elsker, elsker The love song of J. Alfred Prufrock.

  Jeg og Anna Watson har akkurat flyttet inn i en ny leilighet sammen, en høyblokk på toppen av et fjell, nesten jaffall. På taket er det fantastisk utsikt over Bergen, og min romantiske drøm er at jeg skal få bedtime-besøk av en kjekk ung mann – jeg har ingen i kikkerten foreløpig – og at jeg skal dra ham med meg opp på taket, i solskinnet, og resitere Composed upon Westminister Bridge av Wordsworth.

  Earth has not anything to show more fair:
  Dull would he be of soul who could pass by
  A sight so touching in its majesty:
  This City now doth, like a garment, wear
  The beauty of the morning; silent, bare,
  Ships, towers, domes, theatres, and temples lie
  Open unto the fields, and to the sky;
  All bright and glittering in the smokeless air.
  Never did the sun more beautifully steep
  In his first splendour, valley, rock, or hill;
  Ne’er saw I, never felt, a calm so deep!
  The river glideth at his own sweet will:
  Dear God! The very houses seem asleep;
  And all that mighty heart is lying still!

  OOhhhh… Toppen av fabulousness! Kan bare toppes ved at han viser seg å være en Henry Tilney. Forresten, hvem som helst av Austen-drømmemennene. Kanskje med unntak av Edmund Bertram. Men Tilney er min favoritt. Tror jeg.

  Kommer du til bergen noe i oversiktelig fremtid? jeg savner deg!

 4. Råbra! Nå har jeg lest en god del av bloggen din, jeg har merket den, skrevet den ned og skal så absolutt følge med (og lese alt)!

  – aElin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s