Vil du være med Grevinnen og Virrvarr på tur?

Jenter som kommer skal presenteres på en rekke arrangementer utover høsten, frem mot utgivelsen 10. november. Vi skal showe fra slutten av oktober til slutten av november, og har lyst til å se nettopp deg blant publikum. Derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut en liten tidsplan med informasjon om arrangementene, så folk får mulighet til å planlegge litt. De som ikke er gratis, er deler av større bokfestivaler, så hvis du investerer i en billett, får du mange andre kulturopplevelser på kjøpet.

Bok i byen:

Bok i byen er en litteraturfestival midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt på Spikersuppa. Den finner sted fra 23. til 26. oktober og du finner alt fra signeringer til skrivekurs på programmet. Grevinnen og jeg skal delta på to arrangementer- Pecha Cucha og Sex i byen.

Pecha Cucha er et skravleshow der en mengde forfattere får seks minutter og førti sekunder til å si akkurat hva de vil. Vi har fått vår tilmålte taletid og tenker å bruke den til noe… uanstendig. Møt opp på Bok i Byen torsdag 23. oktober kl. 20.00 for å få med deg moroa.

Sex i byen er bokfestivalens svar på Sex and the City. Her skal vi prate om puling i en eller annen variant, og jeg tror taletiden vår er på 20 minutter. På programmet finner du også Marian Godø som skal prate om boken sin om kvinner og skam (du vet, den jeg blogget her) og ….Jan Thomas. Som skal kåre den best kledde i publikum. Jeg foreslår at du tar på deg noe skikkelig stygt og kommer og hører på oss fredag 24. oktober kl. 19.

Oslo City:

Ja, Oslo City vil at vi skal komme og prate om jenter, sex og seksualpolitikk på kjøpesenteret. Og selv om jeg ser for meg snurpete bestemødre som holder barnebarna sine for ørene mens vi snakker, er Grevinnen og jeg klar for å ta utfordringen på strak arm. Vi skal snu kjøpesenteret på hodet 6. november kl. 18, og jeg håper at du kommer. Dette er et typisk arrangemet det er kjipt å ikke ha kjentfolk som tilskuere på, og det er helt gratis å være med. Ulempen er at du må tilbringe en times tid på Oslo City, men vi håper det dukker opp folk likevel ^_^

Bokmessa:

Bokmessa er kanskje årets største bokarrangement. Det er fra 21. til 23. november, i messehallen på Lillestrøm. Du har muligheten til å gå på show og foredrag eller bare vandre fra bod til bod, prate med forfattere, forleggere og snoke på bokhøsten generelt. Jenter som kommer har fått en egen post på programmet, fredag 21. fra klokken ti over ett. Vi lover at det kommer til å bli smashing (c:

Så- hvis du var i tvil om hva du skulle gjøre i høst, lizzom. Innleggene vi holder kommer til å bli lagt ut på bloggen etter at vi har holdt dem.

(ja, jeg er vettskremt)

15 kommentarer til “Vil du være med Grevinnen og Virrvarr på tur?”

 1. Lykke til 🙂 Skjønner at du er vettskremt, det hadde jeg også vært – MEN, all erfaring tilsier jo at det går kjempe bra, og med et kvalitetsprodukt er jo oddsene gode!

 2. Juks! Ingen Bergensarrangementer jo! (Ikke at jeg egentlig tror det er så veldig mange arrangement som hadde passet i Bergen i tidsrommet, men likevel…)

  Men ok – vi får se om vi får tatt turen til «Sex i byen» arrangementet – når man allikevel (mest sannsynlig) blir tvunget til å tilbringe noe tid i Oslo (okei, Lillestrøm, men det er jo ikke akkurat så langt unna).

  PoPSiCLe’s last blog post..Pressens bruk av Facebook

 3. Problemet med å kle seg stygt med vilje, er at du risikerer å treffa einkvan obskur mote som Mannen-Utan-Etternamn tilfeldigvis er kjempefan av.

  Nei, takke meg til svart. Alle stylistar hatar svart.

 4. Eg var på Lillehammer litteraturfestival i vår, og eg må seie eg er litt misunnelig på at de er to som er saman. Du og Grevinnen kan snike dykk ut og drikke te og snakke om kva de ser og opplever og tenker og sånn. Eg var berre meg og sakna litt ein med-meg.
  Heldigvis fann Caterina og Myriam frå Forfatterbloggen, og Siri frå Bookhouse Girls meg, og dei tok seg av meg det døgnet eg var der. Det blei veldig, veldig gøy. Og eg fekk vere rusa på eigen opplesing, noko som var alt anna enn verst.

  Lukke til, Idamor!

  Avil’s last blog post..Fredagsglamour

 5. Sees! Etter fem år i forlagsbransjen har jeg et godt tips til hva du bør gjøre dersom noen skulle prøve å sette deg fast. Svar med: ‘Hva tror du selv?’ Ellers høres det ut som om du har en bra slippeplan. Hva med en slippefest hvor du kan trekke inn flere femistfolk? På Café con Bar eller no?

  Lykke til, det kommer til å gå bra. Jobben er gjort. Nå er det fest!

  Kvinnekongen’s last blog post..Coffy

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.