Vil du være med Grevinnen og Virrvarr på tur?

15 kommentarer om “Vil du være med Grevinnen og Virrvarr på tur?”

 1. Lykke til 🙂 Skjønner at du er vettskremt, det hadde jeg også vært – MEN, all erfaring tilsier jo at det går kjempe bra, og med et kvalitetsprodukt er jo oddsene gode!

 2. Juks! Ingen Bergensarrangementer jo! (Ikke at jeg egentlig tror det er så veldig mange arrangement som hadde passet i Bergen i tidsrommet, men likevel…)

  Men ok – vi får se om vi får tatt turen til «Sex i byen» arrangementet – når man allikevel (mest sannsynlig) blir tvunget til å tilbringe noe tid i Oslo (okei, Lillestrøm, men det er jo ikke akkurat så langt unna).

  PoPSiCLe’s last blog post..Pressens bruk av Facebook

 3. Problemet med å kle seg stygt med vilje, er at du risikerer å treffa einkvan obskur mote som Mannen-Utan-Etternamn tilfeldigvis er kjempefan av.

  Nei, takke meg til svart. Alle stylistar hatar svart.

 4. Eg var på Lillehammer litteraturfestival i vår, og eg må seie eg er litt misunnelig på at de er to som er saman. Du og Grevinnen kan snike dykk ut og drikke te og snakke om kva de ser og opplever og tenker og sånn. Eg var berre meg og sakna litt ein med-meg.
  Heldigvis fann Caterina og Myriam frå Forfatterbloggen, og Siri frå Bookhouse Girls meg, og dei tok seg av meg det døgnet eg var der. Det blei veldig, veldig gøy. Og eg fekk vere rusa på eigen opplesing, noko som var alt anna enn verst.

  Lukke til, Idamor!

  Avil’s last blog post..Fredagsglamour

 5. Sees! Etter fem år i forlagsbransjen har jeg et godt tips til hva du bør gjøre dersom noen skulle prøve å sette deg fast. Svar med: ‘Hva tror du selv?’ Ellers høres det ut som om du har en bra slippeplan. Hva med en slippefest hvor du kan trekke inn flere femistfolk? På Café con Bar eller no?

  Lykke til, det kommer til å gå bra. Jobben er gjort. Nå er det fest!

  Kvinnekongen’s last blog post..Coffy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.