Et magisk land på Marienlyst

18 kommentarer om “Et magisk land på Marienlyst”

 1. Gratulerer! Min første (og siste) radioopptreden var på lokalradioen i Mo i Rana, hvor min far hadde et program om klassisk musikk, og så fikk jeg være med et par ganger. Et eller annet sted der ute finnes det altså noen opptak hvor jeg som tiåring forklarer hvorfor jeg liker Beethoven.

 2. Da har jeg fått med meg tidspunktet også 😉 Var bare litt for trøtt til å lese i stad. Et lite spørsmål, hvorfor var du i det hele tatt med på en konkurranse hvor du ikke ønsket premien?

 3. Jeg sitter her og skoggerler over lille Ida som svarer «god dag mann økseskaft» -svar eller banner til telefonsvareren. Du kan sikkert se deg for meg her jeg hopper opp og ned i stolen min foran datamaskinen og ler som en…, ja du vet – som meg.
  Det er godt å le litt sånn innimellom.

  Så fint at opplesingen gikk bra! Skal selvsagt høre på.

  Lene’s last blog post..Eplemos 2008

 4. Hahaha, jeg lurer på om jeg vant den samme tegnekonkurransen, men i en eldre aldersklasse! Var det den som var på Noahs Ark i Fredrikstad?
  Husker iallefall at jeg vant en knallrød, tøff DBS-sykkel, som ble stjålet like etterpå..
  Jaja, utakk er verdens lønn;-(

  Ingebjørg Sofie’s last blog post..Akkurat nå

 5. Portveien 2 ble vel spilt inn i en av Oslos kolonihager, så vidt jeg husker, og ikke på Marienlyst. Og jeg har vært på Sesam Stasjon 🙂 Det ligger heller ikke på Marienlyst, hehe. Men som barn trekker man jo sine egne konklusjoner.

  Sick Susie’s last blog post..Har jeg sagt det?

 6. Vi hadde også bare en liten sort hvitt tv med NRK lenge, det gikk i barne-tv. Kan ikke huske å ha hatt noen illusjoner om Marienlyst, men jeg syntes det var veldig gøy å måtte gå av toget på Sesam Stasjon for å besøke en venninne da jeg bodde i Oslo, i en alder av 22.

  Får man hørt deg på nett, eller diskrimineres vi utlendingene? 🙂

  Minneapolise’s last blog post..Moteblogging for ikke modeller – Red lips

 7. Utendørssenene på Sesam stasjon er innspilt på en togstasjon, og portveien ble spilt inn i noen kolonihager, men alle innendørssenene ble vel spilt inn på NRK-huset?

  Blir det samme som med hotell Cæsar. Utendørssenene spilles inn i Oslo sentrum, men alt innendørs tas opp i studio i Nydalen, om jeg ikke husker feil.
  Ikke rart folk tror NAV-bygningen er Hotell Cæsar 🙂

  Eugenie’s last blog post..Det må være fælt å miste alt man eier

 8. Her kommer sak-info fra meg som var ung mor på den tiden dette ble spilt inn:
  Utescenene til Sesam stasjon ble spilt inn på Lørenskog stasjon. Stasjonen sto sesam-pyntet på utsiden lenge.

  Utescenene til Portveien 2 ble spilt inn i Hjemmets kolonihage På Bjølsen i Oslo. Hytta som ble brukt eies nå av kolonihagen og de skriver om den på nettsiden sin der de kaller seg: «Hjemmets Kolonihager – Hjemmet til Portveien 2» 🙂

  Alle innescenene ble selvsagt spilt inn i studio – muligens på Marienlyst.

  Lene’s last blog post..Eplemos 2008

 9. Åh, eg gler meg:D Eg har nett konvertert frå B-menneske til A-menneske (og jøss, eg trivst faktisk veldig godt som ei vaken jente med overskot(så mykje skule, organisasjonsarbeid, trening og andre naudsynte fritidsinteresser kan avsjå i alle fall)), så eg skal høyre det på ekte vis på radio. Weee!

 10. Spennende, spennende! NRK har også for meg alltid vært et slags magisk land, men jeg har aldri fått sette mine ben innenfor portene…

  (Kjedelig info følger): Programmet podkastes her; http://podkast.nrk.no/program/mellom_himmel_og_jord.rss.

  …og hvis man går inn på http://nrk.no/nettradio/ er det mulig å høre programmet direkte all over the world!

  Er det ikke artig med teknologi, dere?

  Bussemann’s last blog post..Er du en livredder uten å vite det selv?

 11. Utrolig bra skrevet! Veldig morsomt, jeg lo godt av dine forrige radio-opplevelser. 🙂
  «Virrvarrs evne til å dikte flammende apeller på stående fot er sterkt undervurdert. » Haha!

  Min eneste radio-opplevelse foregikk her på utveksling i Japan, selvfølgelig på japansk. De andre to utvekslingselevene og jeg ble intervjuet om hvorfor vi kom hit og hva vi liker ved Japan, hva som er annerledes osv. Det var en veldig morsom opplevelse!

  Jeg sa ikke noe feil på telefonnummer, men jeg greide å surre med alderen min! (Hadde hatt bursdag ikke så lenge før.) Sånn kan det gå…

  Helene’s last blog post..H!P is doing what?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s