Skumle, små øyeblikk

Fonten er ikke riktig, siteringen er ikke riktig, mellomrommene er ikke riktig og vi har en siste runde med satskorrektur igjen. Likevel. Det har sluttet å se ut som en Open Office-fil og begynner å se ut som en…en…en bok!

skjermskudd fra pdf av boken

Hjelp. Hurra. Hjelp. Hurra.

11 kommentarer om “Skumle, små øyeblikk

 1. Jeg klarer bare ikke å la være å kommentere at det heter «orgastisk», ikke «orgasmisk». Ikke bare i følge meg, men i følge ordboka, altså. Det er kanskje for sent å rette på i denne boka, men korrekt bruk av dette ordet er liksom hjertebarnet mitt, jeg har diskutert det med så mange 😀

  Prinsesse Lea’s last blog post..Ta deg sammen, for helvete!

 2. Burde jeg kommentere layout? Ser at det opereres med ulike bredder på kolonnen på hver side.
  Dessuten hang jeg meg litt opp i bruken av sans serif i overskriften, og bruken av serifer i brødtekst.Den kursiverte fonten oppfattet jeg som lite lesbar.
  Men kult med bok. Nå kjenner jeg TO forfattere.

  fata’s last blog post..Web 2.0

 3. Fata: Det er bare mock-up-sats, så det er litt tidlig ennå. La oss bare si at de andre sidene ser ganske annerledes ut, font og marg-messig. Jeg tror de går gjennom alt det der til slutt. Ellers er jeg enig med deg (c;

  Lea: Fuck ordboka, som vi sier på norsk :mrgreen:

 4. Det ser jo kjempebra ut, nå ble jeg utålmodig etter å få holde et ferdig eksemplar i hendene! Synd at den ene kolonnen ble litt borte, men skitt au. Jeg håper det er denne fine balansen mellom personlige utsagn og tekniske fakta vi kan finne i resten av boka også.

  Martine Votvik’s last blog post..overgrep og lojalitet

 5. Jeg vet hva jeg skal gi venninna mi (og meg selv) til jul=D Den kommer før jul, sant? Ingen forsinkelser eller noe i den dur? *krysse fingrene* Jeg stemmer også for enda mer hurra i kommentarfeltet! Hurra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.