Alt ferdig til gale-dagen

Hallo?

Hallo?

Det er ingen hjemme i hodet mitt idag. Det er verdensdagen for psykisk helse, og jeg hadde planlagt å si noe mer klokt og innholdsrikt enn «Happy Loonie Day». Det er for lite plass til alt jeg har lyst til å si om dagen. Redigering av bokmanuset har spist «tegneserie om den finanskrisa» og «Du vet du leser fanfiction når..»-blogginnleggene mine.

Idag ble Jenter som kommer sendt avgårde til trykkeriet med bud. Jeg tror bud er postvesenets versjon av taxi. Ja, det går en buss, men du har ikke tid, så det ble taxi. Ja, du kan postlegge manuskripter til trykkerier, men du har ikke tid, så det ble bud.

Jeg har lest frenetisk gjennom pdf-en og mailet forlaget endringer helt til siste minutt. De dårlig formulerte setningene, kommafeilene og avsnittene som egentlig burde vært flyttet en halv side opp som står igjen, får bare stå der. Du som leser, får leve med det (c:

Jenter som kommer har vært med meg gjennom den mest turbulente fasen av livet mitt. Jeg tror ikke det har påvirket boken på noen annen måte enn at jeg har vært ekstremt oppslukt av den. Og likevel kjennes det ut som en artig detalj at den ble ferdig på Verdensdagen for psykisk helse. Nå kan jeg trekke pusten med god samvittighet.

Ellers- vi har fått det ferdige bokomslaget på pdf, også. Forlaget har valgt ut noen av sitatene fra de personlige bidragene til «bretten» på coveret. Se på dem når du finner boka i butikk. Kanskje du finner igjen akkurat ditt?

,

13 kommentarer til “Alt ferdig til gale-dagen”

 1. Gratulerer masse med overstått prosjekt. Den boka bør absolutt mange jenter lese! Jeg synes det er fint at jenter og sex blir mindre tabubelagt.

  Blir det mer tid til blogging nå som boken er ferdig?

 2. Alle gjør det med seg selv innimellom, men av en eller annen grunn har mange problemer med å innrømme det.

  Jeg leste i en undersøkelse for noen år siden at «til og med» gifte og samboere gjør det, noe som skulle understreke dets verdi…

  Grenseløs’s last blog post..En hyllest til negativismen

 3. Så fint det blir med de utdragene på omslaget.
  Og:
  Gratulerer igjen med ferdig skrive-lese-rette-skrive-lese-redaktøren sier gjør dette-skrive nytt-rette-lese-rette-rette-skrive-rette-lese-rette-omogomigjen-maraton! 🙂

  Lene’s last blog post..Eplemos 2008

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: