Mitt liv ala 2001

20 kommentarer om “Mitt liv ala 2001”

 1. Bare det å huske meg selv som niendeklassing gjør meg litt flau. Jeg er, som nessie, glad for at jeg ikke skrev ned hvordan jeg tenkte.

  Hvordan reagerte egentlig Torbjørn Jagland?

 2. Jeg observerer at et menneske (altså du,Ida) kan utvikle seg nokså mye på 7 år.
  Og takk for det! 🙂
  Underholdende lesing det dog – spesielt likte jeg den fra 11/9. De fleste av oss gamlinger (altså vi som ikke har utviklet oss så veldig mye på de siste 7 årene 😉 ) husker godt hvor vi var og hva vi gjorde og tenkte den dagen.

  Lene’s last blog post..Bare bittelitt

 3. Tror det var jeg som skulle bli ond trollmann, enten det eller president. Spørs hvilken del av 9 klasse det ble skrevet i :p

 4. Edit: Det er forøvrig hvorfor jeg gjemmer meg i kommentarfelt, jeg driter meg alltid ut :-p det der var da vi skulle gjette hva du kom til å bli. Det var en annen gang vi skulle si hva vi kom til å bli. He he. *Skrive memo om å se etter sine skoledagbøker neste gang jeg er hjemme*

 5. Hehe, fikk lyst til å finne frem gamle skoledagbøker jeg også. Tror jeg skrev ganske mye stikkordsform jeg også. Tenk om jeg hadde klart det nå og, da kan det jo hende jeg faktisk hadde giddet å skrive i dagboken hver dag! Nå blir det bare sånn at når jeg først skriver, så MÅ jeg skrive alt i detalj. Derfor bare gidder jeg ikke.

  Kathleen’s last blog post..Blogg vs. dagbok

 6. Jeg er også fryktelig glad i de gamle skoledagbøkene mine, og den naiv-optimistisk-dramatiske tonen alt – fra store verdensbegivenheter, til små Bjørn-syns-jeg-var-fin-på-håret-øyeblikk – ble beskrevet med. kjenner jeg er litt misunnelig, da, for livet ditt virker mye mer begivelsesrikt enn mitt noensinne var.

  Sonja DaA’s last blog post..Kommentarspor til bloggen

 7. Artig lesning! Minner meg om i august da jeg fant moren min sin dagbok fra da hun var sytten, noe som også bydde på en del gullkorn. (Og jeg fortalte mamma at jeg hadde funnet den og hun tittet selv på den og leste litt fra den da vi hadde gjester, så det var greit.)
  Og det var morsomt det notatet fra Kafkas dagbok (og minner meg på at jeg må få lest noe av ham etter hvert) :O)

  Karoline’s last blog post..Agent 160 og det tekniske museet, bilder fra bokarrangementet på operaen, en kriminelt bra bok og et snev av poesi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.