Varme, nytrykte bøker! Sikre deg nybakt bok idag!

26 thoughts on “Varme, nytrykte bøker! Sikre deg nybakt bok idag!”

 1. Ja, det kan man. Hm, jeg burde kanskje laget en sånn «huk av på anntall»-knapp…Du kan enten forhåndsbestille flere ganger, eller så kan du vente til Mr. Jackson og jeg har satt opp et system for å gjøre alt i én bestilling. Teite meg tenkte ikke på at folk kunne tenke seg å ha mer enn en bok 😀

 2. Mr. Jackson sier du kan skrive «Jeg bestiller to (eller ti) eksemplarer» bak adressen din i adressefeltet, så kommer det i eposten vi får. Ellers kommer det opp en «bestem anntall» i løpet av dagen.

 3. Beate:

  Signeringer og tegninger hadde rocket. Jeg må nesten spørre forlaget om det, vi må bare få det til sånn at Grevinnen og jeg kommer ned på kontoret og signerer før pakkene går i posten. Hmm. *fårgodeidéer*

  Sif:

  I utgangspunktet tror jeg ikke vi sender til england, så det er det nok best å kjøpe fra en av forhandlerne under. Det er tanken som teller 😀

 4. Popsicle: Jammen. Jammen. Du må jo skjønne at jeg ikke er businessdame. Jeg sitter her og bare OMG! De kjøper boken min! Jeg må legge med drops og karameller og hjemmestrikkede sokker til alle sammen cause I love them sooooo much! 😀

  (Jeg skal se hva jeg får til)

 5. Ja det var dette med signatur og slikt, det kunne jeg også tenkt meg nemlig. Det er derfor, og bare derfor jeg ikke har forhåndsbestilt. Hold oss gjerne underrettet om dette!

 6. Hoi!
  Jeg krysser fingrene for at den går bedre enn varme hveteboller, selv om jeg er klar over at varme hveteboller er noe av det beste i hele verden slik at det er litt ambisiøst av meg. (*tenke på forbudte hveteboller og sikle i tastaturet*) Men nå er jo jentesex også ganske digg så helt urimelig er det kanskje ikke.

  Delirium~’s last blog post..Cupcakes – Oppskrift

 7. Kjempeartig! 🙂 Ang. reklame for boken, blogghype blir det ikke massivt salg av, PR er tingen; bruk Presswire, Anrop og Get2Press.

  Disse sidene er gratis/nesten gratis og kan gi masse mediedekning.

 8. Gunnar: Kan du ikke fortelle meg mer om de tjenestene? Vi har solgt ganske mange bøker siden i dag morges, så jeg må innrømme at jeg er imponert over blogghype så langt. Men jeg vil gjerne lære mer om systemene over. Det er bare at jeg aldri har hørt om dem før ^_^

 9. det slo meg akkurat at man burde gjøre et av disse tvillingforsøkene, der man utstyrer to personer med henholdsvis «jenter som kommer» og boken til han derre sleske alfamannen, for så å se hvem som puler damer best. gnomen hevder jo å kunne «gjøre deg til en av de få mennene som virkelig kan tilfredsstille damer og vet mer om kvinnekroppen enn det de fleste kvinner vet selv!», så… uh, SHOWDOWN.

 10. Så bra du bidrar med en så utrolig viktig bok! Jeg ga dere kudos. Kanskje dere får til å legge inn noe på MSN reporter selv, for jeg har det med å bli sensurert der borte.

  (også har jeg visst utfordret deg midt oppe i den store boklanseringen)

  Petter’s last blog post..Kreativt bilde fra hjemmet

 11. Greit greit. Jeg har nå trykket «bestill her» jeg, så nå forventer jeg at du og Grevinnen sitter i mange, lange dager og signerer så blekket spruter, før dere sender ut til alle oss håpefulle medbloggere, som herved gir sin støtte til kjempende forfattere av jente-sexbøker! 😀

  PoPSiCLe’s last blog post..Oh, the Irony…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s