Meningsløs meta og litt saftig sladder

Jeg har vært gal noen dager. Jeg ikke hatt noen døgnrytme, ingen struktur, jeg har ikke svart på telefoner og har ikke lyst til noe mer meningsfullt enn å farvesortere kulepennene mine. Nå er jeg heldigvis sammenhengende igjen, og gjør meg klar til Bok i byen hvor Grevinnen og jeg skal snakke under Pecha Kucha og Sex i byen. Jeg synes du skal komme og se meg griseprate på en scene. Kommer du på torsdag, får du se Lindkvist prate, også.

Andre meningsløse meddelelser? I går spiste hunden til Mr. Jackson en hel eske likørsjokolade bak ryggen min. Historien om Emil, Griseknoen og de gjærede kirsebærene fikk plutselig en ny mening for meg. La meg bare opplyse dere lesere om at ingenting er som bakfull bikkje.

Siden jeg ikke har noe fornuftig å medele verden, tenkte jeg at jeg skulle blogge litt meningsløs meta:

Du visste kanskje ikke at…

 • Jeg bor i Oslo, nærmere bestemt på Adamstuen? At Hjorthen bor i Florø? Fortvil ikkje, den nye bloggtjeneste, Bloggurat har et bloggkart. Jeg har lagt inn bloggen min. Legg inn bloggen din.
 • Virrvarr.net har fått sin egen fanklubb på Facebook? Jannekake laget den til meg, nesten uten at jeg maste ^_^ Jeg blir hinsides happy om du melder deg inn. Sånn seriøst. *store øyne*
 • At jeg har blitt intervjuet i Det Nye og at de spurte meg hva som er min rareste sexfantasiog at jeg ba dem gå og dø? Helt alvorlig, jeg har lest intervjuet og jeg tror det blir veldig bra. Stjel neste nummer og få med deg bilde av meg sammen med Grevinnen og en veldig heit…gassmaske. De ba oss kle oss ut til intervjuet, så jeg tok med den rosa parykken sin og Grevinnen med gassmasken sin. Ikke akkurat sykepleierkostyme, men visuelt som rakkern.
 • At hvis du kommer til å forhåndsbestille Jenter som kommer herfra, får du et signert eksemplar?

16 kommentarer om “Meningsløs meta og litt saftig sladder

 1. Som Iversen sa: Hold bikkja unna sjokis. Theobromin får hunden fort til å ligge med beina i været.

  På samme måte som benzozyra i tyttebær er gift for pusekatter, by the way.

 2. Lykke til på boktingene! Jeg hadde notert meg bak øret at jeg skulle komme på i alle fall en, men innser at jeg i stedet har inviteret til festlighet med venner på fredag fra rett etter jobb som tilsier at torsdag blir benyttet til paibaking. Damn. Jeg må planlegge bedre…!

  Delirium’s last blog post..Dårlig impulskontroll

 3. Bestilling er levert! Jeg reiser på ferie i november og håper at den kommer tidsnok til å bli med 🙂
  Lykke til på scenen. Jeg skal prøve å ta turen (det er jo rett borti gata her)

 4. Jøss, fanklubb. Er det for å lettere kunne mobilisere under den kommende Tordenbloggen eller?

  Bok i byen ja. Ser for meg deg og Vigdis Hjorth som legger ut om seksuelle uskeielser mens hun har et solid grep rundt champagneflasken…

  Rullerusk’s last blog post..October rust

 5. Jammen det er tjueårsgrense på bokgreia! Urettferdig! Jeg har bestilt boka alt, gledegledegledeseg. Jeg angrer på at jeg ikke bestilte åtte, det er den perfekte julegave til alle som ikke får hjerteinfarkt av tittelen, og kanskje til de som får det også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.