Hei, Obama! Jeg må slutte å heie på deg snart nå.

18 kommentarer om “Hei, Obama! Jeg må slutte å heie på deg snart nå.”

 1. Om to dagar skal eg drikke med full og grine ein skvett over at amerikanarane faen meg klarte å velge McCain. Enn så lenge signerer eg innlegget ditt, Virrvarr. Du seier det så fint, og eg kan ikkje verken tenke eller skrive.

  Avil’s last blog post..Skriv ei bok på ein månad

 2. Uff, jeg får helt vondt i magen, for jeg har nemlig litt samme fornemmelse (for mord? Nei) som Avil. Jeg håper så inderlig det blir Obama *sender tanker oppad*, men er stygt redd for at det blir stokken.
  Måtte verden slippe katastrofen McCain…

  Jeg heier på Obama!

  røverdatter’s last blog post..det går nok over

 3. Vi heier på Obama, men aldri i verden om amerikanerne kommer til å velge en ung, svart, progressiv kandidat når motstanderen er en gammel, hvit, konservativ gubbe.

  Uansett hva resultatet måtte bli er det en forbedring, da – ingen av dem kan vel bli verre enn han som er president der borte nå…

  Erlend’s last blog post..Hva sier musikken din om meg?

 4. Jeg har hatt sansen for Obama en stund, men jeg tenker nok mye som deg Virrvarr.

  Dessuten slo det meg tidlig at han ligner litt på «the smiler» fra Transmetropolitan…

  Hadde Palin vært uavhengig presidentkandidat istedet for vedhenget til Mccain, så ville jeg virkelig begynt å lure.

  Martine Votvik’s last blog post..Hvorfor jeg blogger med fullt navn

 5. Jeg sitter også med en gnagende følelse av at McCain vinner fram. Til syvende og sist tror jeg han oppleves som noe ‘kjent’ – og dermed til forveksling også som noe ‘kjært’. Dessverre. Det er en flott tanke å leke med å ha en hipp ungfole av en president, men når man står der ved frysedisken så er det, akk, så veldig lett å velge den gode, gamle Grandis’en… Man kjenner den. Den er trygg.

  Valkyriana’s last blog post..Undercover Judith

 6. Man håper jo at Obama vinner, men dessverre er det en ting som taler imot nettopp det – og det er at det er amerikanere som skal velge.

  Beklager å måtte bifalle stereotypi her, men den jevne amerikaner er så ignorant, og så lite oppdatert på verdens problemer, at det å stemme McCain, «det trygge valget», nok vil se ut som nettopp det.

  Bah… la oss bare håpe at amerikanere er smartere enn jeg tror.

  PoPSiCLe’s last blog post..Blog-disclaimer – hvordan du ikke skal gjøre det!

 7. «Jeg er litt stolt av landet mitt i dag», sa en amerikaner jeg traff da jeg kom på jobb i dag. (Og vi her i gamle Gnore ville ALDRI valgt en svart statsminister her i landet, ikke nå, ikke om ti år, så kanskje USA også av og til får til ting? Amerika og amerikanere er i det hele tatt mye mer mangfoldige enn det våre sterotypier så ofte framstiller dem som. (I likhet med alle sterotypier) Du finner alt i USA, både George Bush, og lokalsamfunn der du risikerte å bli bøtelagt hvis du fulgte Bush-administrasjonens anti-terror-lover… Noen av de mest radikale mennesker jeg kjenner, er amerikanere. Noen av de mest «anti-amerikanske» også. Både KKK og IWW kom fra USA, for å si det slik, og begge deler er like amerikansk, både det jævlige og det forbilledlige. I dag er vi alle litt amerikanske? ;-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.