Omg! Bok! På papir! Med perm!

Jeg fikk en mail fra forlaget idag angånde Jenter som kommer. Den begynte sånn:

Boka har kommet fra trykkeriet! Den ser meget bra ut. Dere kan signere så mange bøkerer dere måtte ønske.

Jeg er hyperventileringslykkelig. Til orientering. Vi fortsetter muligheten til å forhåndsbestille Jenter som kommer portofritt til og med 9. november. Vi sender dem ut den 10. Og ja, bestiller du får du signert utgave. Grevinnen og jeg øver på fancy krøllunderskrifter og fine drodlerier bare for deg.

Og vet du? Jeg skiter litt i om dere liker den eller ei. Jeg har byttet ut «Angst! Ingen kommer til å like den!» med «Omg! Min bok! På ordentlig papir! Med en PERM!» Og vet du? Den har smussomslag, sidetall og ordentlige kapitler, også! Snakk om superduperfancy!


23 kommentarer til “Omg! Bok! På papir! Med perm!”

 1. Hoi! Og hurra! Og så kult! Jeg tror jeg hadde trillet rundt meg selv av glede hadde jeg vært deg, ja 😀 Jeg gleder meg som en unge til å se/lese den!

  Røverdatter: Du kan bestille den på nett. Og lese den på sengen 😉

  Delirium’s last blog post..Min aller beste alder –

 2. Jeg forhåndsbestilte for et par uker siden, men jeg visste ikke at den var signert også. Moro! 🙂 Vet du/dere hvor mange som er bestilt til nå?

 3. wow, tenk det, ei bok med omslag, perm, sidetall og kapitler og med sitt eget navn utenpå *|o|*
  Gratulerer! Selvfølgelig har den gamle grå damen bestillt sitt eksemplar for lenge siden 😉
  (den skulle jo vært her til bursdagen min da, dagen før den 10. – da kan jeg kalle meg 55+)
  Tenker den snart er utsolgt…

  Graylady’s last blog post..November

 4. Jeg improviserte en liten dans utenfor glassmagasinet i dag i anledning nettopp dette. Jeg lurer på hva jeg kommer til å gjøre første gangen jeg holder boka i hånda. For ikke å snakke om første gangen jeg ser den i en hylle i en bokhandel.

  Grevinnen’s last blog post..Hvorfor jeg elsker Oslo

 5. Hurrahurrahurra!!
  Jeg har bestilt, og gleder meg til signert med sidetall og perm og alt mulig.
  Gratulerer, Virrvarr – jeg sitter her og gliser nesten helt rundt, helt revet med 😀

  Britt Åse’s last blog post..Fotoblogg

 6. Gratulerer over alle støvleskaft du kan tenke deg! Hva er egentlig smussomslag? -Sånn at den kan bli smussete på omslaget uten å bli ødelagt?

  Jeg vet ikke enda om jeg tør å kjøpe boka, men jeg skal nok smugtitte i den om ikke annet. Tvi-tvi med signering og fortsatt promotering! Well done! Og jeg slutter meg til favorittsvigermor og er glad på dine vegne -det er en ganske så fin glede nemlig! Gode dager til deg! 🙂

  røverdatter’s last blog post..det går nok over

 7. Wow! Egen bok! Er utrolig imponert! Jeg er en jente på seksten år som nettopp har sendt inn et manus. Er utolig spent!:D Er jo en drøm som går i oppfyllelse!

 8. Eg tenkte eg skulle vente på anmeldareksemplaret mitt, men det klarte eg ikkje. herved forhåndsbestilt. Eg blir litt sånn besvimeluykkeleg på dine vegne. BOK!

  Avil’s last blog post..Ørn mellom fjell

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: