Informasjon, invitasjon og andre ting på i.

16 thoughts on “Informasjon, invitasjon og andre ting på i.”

  1. Og noen av oss er blandt de 30 utvalgte som går rett til første runde i Tordenbloggen uten å måte kvalifisere seg, og kan dermed forløpig bare lene seg avslappet tilbake. Jeg har konkurranseinstinkt omtrent lik null, men vil likevel benytte denne anledningen til å si «Moahahahahaaa».

    Rullerusk’s last blog post..En sjanse til

  2. Festlig – ikke før du skrev det nå, hadde det ramlet meg inn å stemme på meg selv 🙂 Jeg har også snublet videre til nominasjon på flaks, så jeg skal bruke tiden fornuftig; Gå igjennom alle de andre i denne runden, og forhåpentligvis oppdage noen nye perler. Lykke til med fest og klikk og det hele!

    Astrid’s last blog post..Håp

  3. Vampus: Det er ikke egentlig i fiskebutikken. Det er lokalet som ligger i andre etasje på Internasjonalen – og som de kaller fisk og vilt. Jeg er litt forvirret, og liker å si at det er på Internasjonalen, men da blir de folka som driver det stedet vonbråtne. Så – inn på Internasjonalen, opp i andre etasje og ikke spørre LO-henge-rundt-folka hvorfor de har kalt opp utestedet sitt etter fiskebutikken i første etasje 😀

  4. Ok, jeg var forvirra, for jeg har vært på Fisk og vilt i Pløens gate – altså i samme bygget, men med inngang rundt hjørnet – og det er skikkelig lite. 40 folk, og det dugger på vinduene, og du kan ikke røre deg 🙂 Men det er altså to lokaler. Kanskje de henger sammen på en måte…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s