Folk jeg setter pris på at ikke liker meg:

«Tenk om alle kommer til å synes jeg er kjempedum? Tenk om ingen kommer til å like meg mer? Tenk om alle bare ser ned når de treffer meg på gaten? Tenk om jeg må sitte og se på alle bloggerne jeg liker slakte meg opp og ned og jeg mister alle vennene mine?»

Dette er følelser som har tumlet rundt i hodet mitt siden boka var ferdig og jeg visste at den gikk i trykk. Takket være Twingly og et gigantisk Dagblad-oppslag har det vært interessant for mange bloggere å skrive om Jenter som kommer, og jeg har lest mange varme, fine og rosende kommentarer. Samt en del kjipe.

Og vet du hva? Det er digg når de som kommer med de kjipe ytringene ikke er de smarte, velformulerte folka som ellers mener fine ting. Det ville jeg tatt innover meg. Nei, de som har skrevet ubehagelige ting er faktisk the slime of the Internets. Vet du ikke hvordan slimet ser ut? Det er de bloggerne som har meninger som de verste kommentatorene i en riksdekkende nettavis.

Jeg tenkte vi skulle gi dere en liten kavalkade – dette er de bloggerne jeg er mest fornøyd med at skriver negativt om meg.

Mine favorittkritikere:

Frie ord:

Ikke bare er dette en ren twinglydrevet blogg tapetsert med reklame- det er en brunsvidd utgave av sorten.

Han skriver følgende om Jenter som kommer:

Mulig det bare er meg, men..
Jeg blir rett ut kvalm av tanken på at sex med en av samme kjønn skal være så forbannet normalisert og inn i tida.

Videre har han blogginnlegg mot homofiles rett til og gifte seg litt koseskriving om at Obama faktisk er «neger» og generell sympatiblogging med «alle verdens horekunder». Frie ord, jeg håper det bare er deg som blir kvalm av tanken på at sex med samme kjønn skal være så forbannet normalisert. I really do.

Altamagazin

Altamagazin skriver nok også om boka vår fordi det er mulig å twinglypinge den. Jeg har vært innom denne bloggen før, fordi han har hatt en tendens til å skrive innlegg om hvorfor voldtekt er jentenes feil og havne høyt oppe på bloggrevyen. Han kaller boka vår «unyttig» og begrunner det med to utsagn:

Jeg synes rett og slett slike bøker har lite å fortelle, fordi ingen har til nå klart å skrive ei bok om jenter og sex, på en måte som kan fortelle ungegutter noe om jenter og sex. Enten så fokuserer dem på jenter sjennerelt eller så fokuserer dem på jentesex. Men hva forteller dette de ungeguttene?? At det ikke er behov for dem? Penisen er overflødig?

Ved å si at boka er penisfri, kan vi ikke lære gutter noe. Gutter kan ikke lære noe om sex med mindre kuken er representert i teksten. Jeg satser på at de fleste unge gutter er istand til det, jeg ^_^

Kanskje påtide det skrives ei bok om emnet av både en mann og ei kvinne, for ellers får man vel ikke ut informasjonen på ordentlig måte, hvis man ikke er flatbanker da, noe de ferreste jenter og de ferreste gutter er homofile også da.

Flatbanker? Er det noen som skriver flatbanker mer? Jeg kan ikke gi ordentlig sexinformasjon til menn fordi jeg ikke er mann, men flatbanker, og ingen er flatbankere uansett…såh. Ja. Takk for at du synes boka mi er unyttig. Generelt sett – hvis du bruker flatbanker om damer som liker damer, er det greit at du ikke liker boka.


29 svar til “Folk jeg setter pris på at ikke liker meg:”

 1. Det at han ene bloggeren synes det er på tide det kommer sexbøker skrevet av begge kjønn? Jeg tror ikke han har kikka i «livsstil»-hylla i en bokhandel de siste 15 åra.

  Go Virrvarr, tarem, og heia for bok som ser interessant ut. Jeg tror helt sikkert mange straighte jenter og heterofile par også kan ha nytte av å lære mer om hvordan jenter har sex sammen. Stor fan som jeg er av kuken… still there’s more to sex:)

 2. Disse ordene og denne setningen, er ikke skrevet av meg, og aldri vil den bli det heller. Dette er direkte lavpanna å sitere noen, og så er det ikke sant engang, hentet fra fri fantansi, eller drømmer….

  Haha, det er jo ikke et sitat engang, det er jo bare en beskrivelse av hva Virrvarr oppfattet som meningsinnholdet i posten!

  Jeg er enig, Virrvarr, noen personer er det rett og slett helt i orden å ikke være likt av. Jeg tror det er et sitat av en eller annen kjent person som sier noe om at hvis alle liker deg, så er det noe fryktelig galt. Men jeg husker ikke hva eller hvem det var, dessverre. Noen som kan friske opp minnet mitt?

  børge’s last blog post..Gratulerer verden! – Det ble den minst dårlige

 3. Petter/Sivert:

  Du kan ikke kommentere anonymt og late som du er en annen person ved å bytte ut navn, men beholde samme mail og ip-adresse som da du kommenterte som Sivert. Videre trolling fra deg vil bli slettet.

 4. Nei den boka er vel mest traktor og flatbanking propaganda, noe som ikke kan interessere men mindre, liker heller ikke denne bloggen fordi blogger ser på seg selv som noe hevet over den generelle blogger stand……

 5. Jeg synes «flatbanker» er et ord jenter som liker jenter godt kunne kidnappe, slik mannlige homofile engang tok til seg ordene «homse» og «homo» (som opprinnelig var skjellsord).
  Det beste er aa ta til seg negative ord og gjoere dem til sine egne. Et godt eksempel stammer fra annen verdenskrig da nazistene skjelte ut gode nordmenn for aa vaere «jøssinger».
  I løpet av kort tid hadde «jøssing» blitt en hedersbetegnelse.

 6. Sivert:

  Jeg lenker til blogginnlegget «Voldtekt!» som er skrevet av deg. Der mener jeg det står det jeg siterer deg på. Jeg kom over det fordi det lå høyt oppe på bloggrevyen for en tid tilbake. Hadde jeg diktet det opp, ville jeg ikke lenket til det?

 7. Hvorfor skriver du usannheter og bevisst siterer meg feil?? Hvor har du bl.a hentet dette fra? *sitat*
  Jeg har vært innom denne bloggen før, fordi han har hatt en tendens til å skrive innlegg om hvorfor voldtekt er jentenes feil og havne høyt oppe på bloggrevyen *sitatslutt*

  Disse ordene og denne setningen, er ikke skrevet av meg, og aldri vil den bli det heller. Dette er direkte lavpanna å sitere noen, og så er det ikke sant engang, hentet fra fri fantansi, eller drømmer….
  Neste gang, du siterer noen, hold deg til sannheten, og ikke til hva du tror eller at du lager din egen sannhet.

 8. Dette er jo _bare_ et kvalitetsstempel. Jeg synes forøvrig boken virker såpass interessant at jeg vurderer å kjøpe den – og jeg kan ikke huske sist jeg så en bok om sex som hadde særlig nyttig innhold for annet enn unggutter i puberteten (noe som selvsagt er viktig). Selv om jeg er mann i 30-årene (i fast heterofilt forhold), så har den sikkert noe å lære en med overdreven tiltro til egen seksuell kompetanse 🙂

 9. Men se på headingen til det frie ord da! «Her finnes kun mine ord, og ingen annen enn meg representerer mine ord»
  Ikke noe stress med andre ord. Bare en person representerer disse bakstreverske ord. ord. word.

 10. Dette her er vel på en måte den beste rosen denne boka kunne få? Blir litt som å komme på den «landssvikerlista» til denne herr Jonstad eller hva han heter? Et bevis på at det dere holder med på er rett og riktig og viktig!

 11. Hihi 🙂

  Men eg må slå eit slag for ordet flatbankar altså. Fantastisk ord. «Førken flatbankar» er så mykje betre en «Mr. Gay». Og i sverige er det vanlege å sei «flata», ikkje lesbe….

 12. jeg syns flatbanker er fett, det kuleste skjellsordet … og husk at vi har frøken flatbanker …

  fett at du har pådratt deg tullinger som er dumme i huet og hverken kan skrive riktig eller formulere seg bra. et sikkert tegn på suksess

  lisa’s last blog post..Hvordan si det i 2001

 13. Nå tjener vel Virrvarr mer penger på skriving enn de fleste av oss? Selv om bloggen her er helt uten annonser og tull… (Og hvor mange av reklamebloggene tjener nok penger til at de ikke har krav på sosialstønad? Synes å huske å ha sett noen tall for dette, og minstepensjonister tjener jo stort sett mer enn penge-bloggerne!)

 14. Synes det er mye misunelse mot dem som tjener penger, fra disse som hever seg over slikt og sikkert lever på luft og kjærlighet, men kjenner dem som bruker twingly anonymt redde for å bli avslørt slike er dobbelmoralske.

 15. Forstår ikke at noen gidder å bruke tid på å følge med på andre, tenk på hva en selv gjør, enten det er å fremstå i overkant intelektuell, eller å kommentere i aviser, mangfold er bra, og det noen liker liker andre ikke….

  vh Josef.

 16. Viktig å vurdere sine kritikere litt, ja.

  Man kan jo ikke gjøre alle fornøyd uansett. For å sette det veldig på spissen: Jeg vet f.eks. ikke hvor smigret jeg ville ha blitt dersom et medlem av Ku Klux Klan syntes at jeg hadde det rette synet på verden.

  Nå er det ikke meningen å sammenligne de du lenker til med KKK, altså. Poenget var altså «noen som har helt andre holdninger enn meg selv».

  Lin’s last blog post..Min NAV-anekdote

 17. Kjære Virrvarr, en kan like eller ikke like boka, men kan en la være å like deg?
  Kanskje det er bra at noen setter spørsmålstegn så vi kan se hvem de er? Dette er jo bare de som ikke har forstått noe som helst, de som bare har en interesse, å tilfredstille seg selv og som ser på kvinner som et objekt. Kanskje en hard påstand, men jeg velger å fremme den likevel. Kanskje dette nettopp den boken som burde ligge under juletreet til alle menn denne jula, for vår (kvinnenes) skyld?

  Graylady’s last blog post..De tre søstre

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..