Om å vokte vokterne – og reaksjonene på det

20 kommentarer om “Om å vokte vokterne – og reaksjonene på det”

 1. Mitt ønske når jeg blir intervjuet er at de faktisk skriver det jeg sier og er opptatt av, noe som svært sjelden skjer. De er stort sett ute etter å strømlinjeforme intervjuet og den intervjuede. Hvis jeg skulle anmelde journalister og mediaredaksjoner generelt ville jeg ha anmeldt dem til politiet…

  Grenseløs’s last blog post..I grenseland (I)

 2. Dersom dei no skriv ein eigen sak om anmeldinga di av dei sin sak om anmeldinga di om saken om deg og Grevinnen, så er eg redd det blir ei dimensjonsrevne ein stad..

  Ellers, som vanleg, artig påfunn. Greit å vite kven ein skal forholde seg til i dagens media 😉

  tanketom’s last blog post..Tankesludd: Sarah Palin

 3. Dette ville du ikke ha fått på trykk hvis det ikke gav dem en sjanse til å bruke «Sex-forfatter»-overskriften en gang til 😀

 4. *le rått* Helt fantastisk!

  Jeg derimot synes det er enda mer fantastisk at jeg nå sitter med et splitter eget eksemplar av Jenter som kommer på bordet mitt! Jeg er helt «wow – se – Virrvarr sin bok» og klarer ikke å se for meg hvordan det må være for dere! Førsteinntrykket er bra, men ettersom jeg ikke har hatt anledning til mer enn å bla overflatisk i den kommer jeg med mer når jeg har mer å si 🙂

  Delirium~’s last blog post..Slob vs Ryddig eller Kent vs Delirium

 5. Haha, jeg ble tipset om journalistanmeldelsene dine nå, er jamen glad jeg ikke leste de før jeg intervjuet deg, da hadde jeg blitt nervøs. Men glad for at du likte klikk-intervjuet. 🙂

  Klart det er forskjell på medier, men det skal ikke mer enn et enkelt google-søk til for å finne ut at boka deres ikke heter «Fittepositiv». Hehe. Selv om det var en finfin tittel. Det kan oppfølgerboka hete!

 6. Dette er så konge… eh… dronninglig bra! 😀

  Jeg liker anmeldelsene dine. Det er kjempeinteressant å kunne følge en bok bli til, siden lese om hvordan mediene oppfører seg – og så lese intervjuene. Det er tydelig at det er ulike fokus ute og går. Dette må da være første gang skjer i Norge? Interessant er det i hvert fall.

  Lothiane’s last blog post..Beleiringen har begynt

 7. Tilbaketråkk: Digge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s