Å pakke seg inn i Craig Thompson

11 kommentarer om “Å pakke seg inn i Craig Thompson”

  1. Så herlig å se at jeg ikke er den eneste som har lest Blankets! Oppdaget den på biblioteket jeg jobbet på i fjor sommer, og fikk den i julegave sist jul. Nå går jeg rundt og anbefaler den til alle, men ingen hører på meg… hehe..
    Vanligvis finner jeg alltid noe å irritere meg over ved en tegneserie, vanligvis tegningene, siden jeg er illustratør selv.. Men Blankets er perfekt. Blir nærmest forelsket i Craig Thompson hver gang jeg leser denne boka 😉

  2. Å, Blankets! Jeg elsker den boka og har alt kommet frem til at det nok er den boka jeg ville valgt hvis jeg ble nødt til å velge en bok som jeg måtte lese en gang i året resten av livet mitt. Jeg har skrevet litt om den selv i min blogg i dette innlegget: http://akimamontgomery.blogg.no/1206991487_litterrt_grafisk.html og jeg nevner ikke det som selvreklame, men heller som relevant informasjon hvis du skulle ønske å lese enda en persons formening om denne boka.
    Jeg er uansett enig i at dette er en flott bok som virkelig er verdt en anbefalning og tror nok jeg må lese den igjen snart 🙂

    Karoline’s last blog post..feer, nanowrimo, musikalnumre og andre doser med meningsløshet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.