Hei, verden! Dette skjer:

Jeg har måttet sykmelde meg fra alle mulige lanseringsgreier ut uka. Siden jeg ikke er i humør til å skrive om hvordan jeg har det og hvorfor ting ble slitsomt, poster jeg et bilde. Jeg satser på at dere er smarte mennesker og kan tolke selv:

Veldig gal

Likevel: Jeg kommer til å dukke opp på lanseringsfesten og treffe folk. I tillegg har jeg en lumsk plan om et bloggertreff før festen begynner. Planen går som følger: Har du en blogg, eller er fast kommentator på Revolusjonært Roteloft og planlegger å komme på festen og har lyst til å hilse på? Kom til Youngstorget kl. 17, så gjør vi unna bloggsladderen og introduksjonsrundene der.

Du skjønner, noe av greia med å være blogger er at du kjenner mange mennesker som du ikke aner hvordan ser ut, og det å komme til et fullsatt lokale for å lete etter venner bak alle de ukjente fjesene kan være en litt smånifs opplevelse. Derfor – vi treffes før. Jeg har fryktelig kort, hvitt hår og piratveske. Du kommer til å kjenne meg igjen. Og du? Hvis du tilfeldigvis skulle være mindreårig og bekymret for at du ikke skal komme inn på festen, er dette en utmerket mulighet for å stikke innom og være litt sosial, likevel.

Og ja: Dere bestilte for mange bøker. Ikke at det er veldig farlig for meg, men forlaget ble litt stresset og måtte bestille nytt lager med bøker fra trykkeriet på Valdres, så plutselig tar alt lengre tid enn jeg trodde og jeg håper at alle får bok fort, fordi jeg visste ikke at man kunne få for mange bestillinger. Miff. Jeg skal få signert dem, men nå går alt med en viss forsinkelse. *gjemmerseg*

22 kommentarer om “Hei, verden! Dette skjer:

 1. Jeg har kjempelyst å møte bloggerne og lurer derfor på… hvor på Youngstorget møtes vi? 🙂

  Så gøy at det er så mange som har bestilt bøker, litt venting får man bare tåle da. 🙂

  Godt å høre du passer på deg selv og sykemelder deg, det her må jo være rimelig hard påkjenning.

  Lothiane’s last blog post..Beleiringen har begynt

 2. Hadde dette skjedd noen uker senere så hadde jeg kanskje tatt mot til meg og dukket opp. Men nå kan sjenertheten min trøste seg med at det er et hav mellom oss. Mitt sosiale selv, derimot, er snurt for at jeg går glipp av en fest.

  Jeg håper du får en strålende aften Virrvarr, det har du fortjent! Og jeg håper dere andre har en strålende aften også. Og så håper jeg du føler deg bedre snart.

  kamikaze’s last blog post..Norsk-stipendspråklig ordbok

 3. Men jeg vil også komme, og det rekker jeg neppe. Jeg bor jo her, for søren. Hva er poenget med lanseringsfest midt i uka da, lissom (Surt tryne!)?

  Når det gjelder boka, så melder jeg meg frivillig til å komme i andre pulje. Jeg har et så glimrende sex-liv at jeg tåler å vente 🙂

  Keep passing the open windows.

  Hege’s last blog post..Fem slag rotting for oppsetsighet

 4. Kjære, Virrvarr.

  Du har gjort en kjempeinnsats fra denne boka begynte å spire til bokbabyen nå har sett dagslyset og skal ut i verden på egenhånd.

  Det er godt å lese at du nå greier å sette grenser. Fortsett med det!

  Og, ja… jeg har fått boka i hender i dag og den ser skikkelig proff og lekker ut!

  *knuseklem*

 5. Signerer Syltegeek! Imponerende. 🙂

  Jeg så nettopp på Waschera på Tv2, der var Maren og snakket om boka og gjorde en veldig bra jobb. Og så kom jeg inn hit og så hvorfor du ikke var med. 😛

  Angående forhåndsbestillingene, så heter det seg jo at den som venter på noe godt… yeah. 😀

 6. Hey honey
  Eg kjem på festen, men skal bort i helga og må få gjort alle kinesiskleksene før det (og kanskje gå på yoga og), så rekk ikkje å bloggemøtast. Men du veit jo uansett korleis eg ser ut 😉
  Klem

 7. Jeg har akkurat hentet boken i postkassen og brukt en time på å bla og skumlese, og så langt er jeg ordentlig, godt gammaldags begeistret! Skal lese ferdig og muligens skrive noe mer senere 🙂

  Ta nå vare på deg! 🙂

  Prinsesse Lea’s last blog post..Mobilblogg: på vei

 8. Fortsatt ingen bok i postkassen her og ikke så jeg den i bokhandleren i går heller. MEN, hva gjør vel det? Er jo bare kjempebra at salget er blitt så bra, da kan vi altids vente.
  At forlaget undervurderte salget er jo ikke din feil…
  Kom deg vekk fra stupet… vi trenger deg.

  Graylady’s last blog post..mmm karameller

 9. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves:)) Håper formen blir bedre, og at lanseringsfest/bloggetreff går som smurt!
  Gleder meg stort til boka kommer i postkassa/eller på postkontoret:)

  Og ikke minst, gratulerer med 2 års bloggingsbursdag! Jeg sniker meg inn hver dag for å sjekke om virvarr har skrevet noe nytt! Blir sjelden skuffet;)

  Ann’s last blog post..Vicky Cristina Barcelona

 10. Hurra! Boka landa i postkassa når jeg skulle på praksis. Så jeg tok den likeså godt med dit og bladde i den når jeg kunne. Gleder meg til å lese den 🙂
  Pass på deg selv. Og yay for at det er mange som har bestilt bøker 🙂

  Ingvild’s last blog post..Livet mitt

 11. Fanken jeg er treg med å kommentere! Men uansett – siden jeg er bergenser på min hals, og ennå bor i denne forhatte regnbyen, så var det jo fullstendig uaktuelt å dukke opp på noen lanseringsfest – jeg oppfordrer herved til landsomfattende lanseringsturne, med innlagte stopp i hvert fall i de store byene (jeg tenker nå på Bergen, Stavanger og Voss – er det flere?) med ilagt vorspiel, festing, lansering, festing, og nachspiel!

  Uansett – jeg har fått signert eksemplar i posten, og gleder meg til å begynne å lese, men i de senere år har jeg endret meg fra å lese 14 bøker samtidig til å lese ting en etter en – jeg har ikke helt klart å bestemme meg for om det er en god ting eller ikke, eller om jeg faktisk bruker kortere tid på dem nå enn før… *tenke*

  Uansett *klemmepå* (selv om klemmen kom litt seint)

  PoPSiCLe’s last blog post..RSS-feed og synder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.