Heliumsballong på fest – boklansering

19 kommentarer om “Heliumsballong på fest – boklansering”

 1. Heisann,
  Ville bare gratulere deg/dere med boklanseringen! Så spennende, og så artig at det ble en magisk kveld! Skulle så gjerne vært der jeg også, men får satse på at jeg kommer (hihi..) til å treffe deg en annen gang! Skal nå få lest boken deres iallefall! Sender en nattaKleM til deg, og er glad for at dagen ble så fin! :o)

  Bell4trix’s last blog post..Vinter 2006 -På god vei, men fortsatt ingen svar.

 2. Hey! Rakk ein klem og ein gratulasjon, iallfall. Veldig rar samling av folk frå RU, Katta, venegjengen min og folk eg aldri har sett før. Kor eg enn snudde meg var det «Jøss, du her?!»

  Finfin sleppefest, med andre ord. =)

 3. Grattis! Jeg skulle egentlig vært der, men var utmattet etter å ha sittet hele dagen og skrevet setninger som «Den klassiske dannelse er i all hovedsak et vestlig prosjekt». Jeg skulle mye heller ha vært sammen med dere og feiret boken din.

  Den boken forresten, den har jeg bestilt for lengst, men den dukker jo fanken meg aldri opp. Har dere gått tom?

  HvaHunSa’s last blog post..Når menn er mus

 4. Hva hun sa: Jeg er nesten hundre prosent sikker på at din gikk i konvolott før vi gikk tom, for jeg signerte den og skrev hilsen i den og sånn. Den bør dukke opp hver straks…

 5. Virrvarr: Da blir det ny tur til postkassen i dag, jeg gleder meg sånn til å lese den skjønner du. Og så skal kjæresten arve den til jul. Han spør mer enn ti vise HvaHunSa’er kan svare, og det bør han belønnes for. Heldigvis har vi en Virrvarr og en Grevinne 🙂

  HvaHunSa’s last blog post..Når menn er mus

 6. Det var kjempegøy Ida! Forteller du alle at du synes de er heite eller? 😛

  Håper vi kan stjele deg med på kafé en gang i framtida.

 7. Jeg har fått min 😀 Måtte selvfølgelig vise det signerte klenodiet til en venn og hun utbrøt ‘de hadde jo ordentlig signatur også’ da hun fikk se dem. Skulle gjerne vært på bloggtreff/fest men har innleveringsoppgave som må leveres i morgen klokken 15.00 senest.

 8. Fekk boka i posten i går. Har lese boka i dag. No er eg litt gretten for at eg ikkje utdanna meg til naturfaglærar så eg kunne tvinga alle elevane mine til å lesa dette.

  Boka er strålande! =)

 9. Hei 🙂
  Gratulerer så mye med bokslippet og festen!!
  Takker også for boka jeg har fått i postkassa, som jeg ser fram til å lese! (koselig med autografen og :))

 10. Gleder meg til å lese boka! Må bare få gjort unna litt studier først, så skal den prioriteres! 🙂

  Har smuglest litt, og jeg må si at jeg lo mange ganger bare på de få sidene jeg las! 🙂 Det virker lovende!

  Gratulerer, gratulerer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.