Jenter som kommer – et soundtrack

14 kommentarer om “Jenter som kommer – et soundtrack”

 1. *veive med armene* Jeg har liksom lyst til å sette inn «noe» av Tori Amos fordi hun for meg er essensen av kvinne. Og så er hun kulest og penest og .. og.. *veive mer*

  *hviske* og så synes jeg den «I kissed a girl» er så dårlig og så tydelig bare skrevet for å få publisitet at jeg synes den burde vekk fra listen… *hviske ferdig*

  Delirium~’s last blog post..Å handle trygt på internett

 2. Eg synst «Oh Bondage, Up Yours!» av X-Ray Spex bør med. Feministpønk er alltid bra. =)

  Litt kommentarfeltblogging: Sidan eg er eit sånt menneske som kan høyra på musikk og lesa bok samstundes – her er (dei totalt urelaterte og til tider malplasserte) albuma eg høyrde på medan eg las boka:

  Iron & Wine – The Shepherd’s Dog
  AFI – Decemberunderground
  The Fiery Furnaces – Widow City
  Type O Negative – Bloody Kisses
  The Walkmen – Everyone Who Pretended to Like Me Is Gone

 3. Pink har jo en sang som heter «fingers» (tror jeg). Spesielt bra er den vel ikke, men den handler jo om .. eh, sånt, og det er visst god nok grunn til å ta med Katy Perry, såe. Du kan jo sjekke den ut.

  Maren’s last blog post..Innestengt

 4. Av absolutt hørbare, men dog akk så vanskelig å finne-låter, er «2 nice girls» sin låt «I spent my last 10$ (on birth control and beer)» en av dem som muligens kan passe inn her.

 5. Åh, Virrvarr! Jeg fikk en sang for en god stund siden, og den er så inmari søt&fin!

  Den heter Hyllningsvisa till lesbiskt sex og er med Maud Lindström.

  Ikke for det, den er jo ikke tøff eller barsk sånn som mye av det andre, men, ja. Jeg synes altså at den er fin(:

  Lykke til på mandag, forresten.

  solstjerneengel’s last blog post..Mine barn er de fineste i verden

 6. ANI DIFRANCO! type nesten alt. not a pretty girl for eksempel. eller in or out for mer queer-teoretisk relevans. lost woman song om abort. blood in the boardroom om å få mensen på et møte med gutteglubben grei. ouæ. jeg skal slutte, bare sjekk ut 🙂

  og sleater-kinney. a real man, for eksempel. mirah – make it hot. kate bush – feel it. iron and wine – woman king. ai, jeg skal gi meg nå, men det var moro så lenge det varte 🙂

 7. Åååå, Poison Girls.. verdens fineste band!
  Jeg så dem live bare en gang, i Trondheim, med Wannskrækk som oppvarming (det var også alldeles strålende! De spilte Folsom Prison Blues, og hadde med en saksofonisst..), og det er fanden sprette meg den beste konserten jeg noen gang har vært på. Uten konkurranse. Hardt, samspilt, mykt, rått, intenst, morsomt, engasjert, alt på samme gang. Og Vi Subversa var så utrolig vakker, sterk, tøff, sexy; hun sang til hele kroppen min den dagen, og hele hjernen også. Mye vakrere enn Madonna, der det virkelig teller, i hjertet, skrev en anmelder om henne en gang. Og midt i konserten så hun på meg. Jeg sto veld er foran scena som en slags lallende idiot, med åpen munn og våte øyne, i alle fall så hun meg, så på meg, festet blikket på meg og så langt inn i meg, og så smilte hun, et kjempestort, glødende smil, denne middelaldrende engelske dama som slett ikke så ut som en punker og samtidig var verdens beste punkvokalist i verdens beste punkband, i alle fall akkurat der og da, og de fleste ganger ellers også, hun så meg inn i øynene, så MEG, og smilte, til MEG, og jeg var i himmelen, det var som å være høy eller noe.. ALT i hele verden var helt riktig, akkurat der og da.
  Nå har jeg passert 50, dette skjedde på 80-tallet (før Wannskrækk hadde rukket å bli Dumdum Boys), men fortsatt blir jeg varm i kroppen når jeg tenker på den konserten, og på det blikket.

  Platene de ga ut, de er bra de også.. Og foretsatt mulige å få tak i, blant annet i en boks med alt, til svært overkommelig pris. State control, and rock ‘n roll, are made by clever MEN…

  Lurer på hvor Vi Subversa er i dag? Sist jeg hørte rykter om henne, drev hun med noe cabaret-greier, eller noe?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.