Å være gravid med en roman

20 kommentarer om “Å være gravid med en roman”

 1. Alt må starte et sted. Mitt råd er å skrive den helt som du måtte ønske den selv, ta deg tid, finne ut hva som fungerer for edg når det gjelder inspriasjon ol, og så gi den ut selv, på eget forlag, eventuelt gå til et (GULP) etablert forlag. Det siste vil jeg slett ikke anbefale.

  Du bør gjøre alt som har med den kreative prosessen selv, uten innblanding. Da blir det ekte, ulik alle andre historier, ikke strømlinjeformet og kjedelig som det aller meste som utgis via etablerte kanaler.

  Grenseløs’s last blog post..Kjemisk krigføring (I) – vår stjålne fremtid

 2. Gratulerer! Dei seier at den første fødselen tek lengst tid, men dette er kanskje meir komplisert.

  Så lenge du ikkje let nokon ta keisersnitt for å tvinge den ut før du er ferdig, så trur eg du klarar deg.

  Så! Beklager, eg må ut og vaske metaforsuppe av hendene.

  tanketom’s last blog post..Tankesludd: Sarah Palin

 3. For en fin måte å beskrive det på 🙂 Jeg tror helt sikkert at den romanen får det bra, enten den får bo selvstendig mellom egne permer, eller sammen med mammaen sin på Internett.

  el Vera’s last blog post..VG sliter

 4. For min del mister jeg alltid interessen når jeg er på 30 sider +. Jeg tror det var da jeg innså at jeg burde holde meg til kortere tekster, for finner ikke jeg en gang karakterene mine interessante nok så forventer jeg ikke at noen andre gjør det heller.

  Jeg må si jeg gleder meg til å lese den, jeg har på følelsen den blir en sånn «krype under dyna, sluke i et jafs» bok 🙂

  Kine’s last blog post..Halloween i Playa del Ingles

 5. Jeg fant ikke ut om nanomi… du vet, før november allerede hadde eksistert i noen dager, så jeg følte at det ble litt sent å delta der. ^^

  Har alltid hatt lyst til å skrive bok, men tenkt at «det er jo sånne ting voksne gjør». Jeg vet at den aldri ville blitt utgitt av noe forlag, og at det er stor sjanse for at jeg kommer til å gi opp før den er halvferdig.. Men faen heller, jeg skal prøve likevel. 🙂

  Jannekake’s last blog post..Onsdagsportrettet 7 – Drea

 6. Jeg blir bare så fryktelig lei av stadig vekk å gjennomleve sånne svangerskap, med all gleden og strevet og angsten og begeistringen og kjærligheten og tvilen og veene og alt det andre det innebærer, uten å få et levendefødt barn ut av det. Like greit å sterilisere seg, da? 😉 Og samme hvor fint dette internettet er, så blir det liksom mer som et halv-liv å regne, for en roman..

  Men uansett; lykke til! Vet at du klarer det. Og gleder meg til å lese.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.