Saftig selvskryt (Bokmessa)

Fem barske bokmesseopplevelser:

 1. Grevinnen og jeg klarte å fange oppmerksomheten til en sal full av ungdomskole- og videregåendeelever. Ja, de spontanrødmet. Ja, de satt som fjetret. Og gjett om de fulgte med!
 2. Jeg innså at jeg er hakket mer…vulgær enn Grevinnen. En jente ville ha signert en bok til venninnen sin – det skulle være en julegave. «Skriv noe dirty!» fniste hun. Grevinnen skriver: «Kjære (tilfeldig navn)! Håper du koser deg masse med boka :D» Jeg lirer av meg «Runk og pul, trivelig jul og godt, vått nyttår!» uten å tenke meg om.
 3. Det uforglemmelige blikket til foredragsansvarlige da vi tok frem rekvisittene til showet vårt. Vinylhansker, gladpack, glidemiddel og neglefil er da helt naturlige ting å hale ut av håndveska? Virrvarr forklarer safe sex, og eier ikke skam: «Hvis du legger plasten her, og slikker her…»
 4. Å holde klitorisforedrag med bilder på stoooor skjerm på Spartacus-standen mens Bibelselskapet hadde noe andaktish i båsen rett overfor oss. «Dette er standardfitta!» «La oss høre Herrens ord…»
 5. Denne episke samtalen mellom meg og en av redaktørene på Gyldendal:Virrvarr: Åh! Bøker! *blar i en katalog*

  Damen: Ja, du er vel her med en bok selv, er du ikke? Jeg kjenner deg igjen fra avisen!

  Virrvarr:Jupp, Jenter som kommer! *vifter med boka si*

  Damen: Utrolig bra prosjekt! Hvilket forlag kommer dere ut på igjen?

  Virrvarr: Spartacus.

  Damen: Er ikke det et litt …lite forlag for en sånn utgivelse?

  Virrvarr: Vel, vi spurte jo dere først, men dere avslo ^_^

  Damen: Ups. Seriøst?

  Virrvarr: Ja, sånn kan det gå! *gliser så selvgodt at hun burde bures inn*

I tillegg kan nevnes at Kristin Storrusten var teknisk sjef for foredraget vårt, og klarte å roe meg ned, klappe meg på hodet, gi meg vann, sørge for at jeg fikk mat og reddet dagen på alle måter. Jeg tror de eneste som var mer takknemlig for Kristins innsats enn jeg var Mr. Jackson og Mr. Jackson (den eldre), som var Virrvarr-vakter.


25 kommentarer til “Saftig selvskryt (Bokmessa)”

 1. Å holde klitorisforedrag med bilder på stoooor skjerm på Spartacus-standen mens Bibelselskapet hadde noe andaktish i båsen rett overfor oss. «Dette er standardfitta!» «La oss høre Herrens ord…»

  Jaha – og der tissa man på seg litt 😆

  Britt Åse’s last blog post..mp3 eller uro?

 2. Hoho, noen av videregående-elevene du gjorde flau var garantert mine, for flesteparten av tredjeklassingene mine var på bokmesse i går. Dessverre kunne jeg ikke være med. Men jeg skal spørre dem om hvordan det var. Og se om de tør svare :o)

  Hanne’s last blog post..Fredagsdiktet: Hvorfor Jeppe drikker

 3. Håper Bibelselskapet fikk med seg noe av det dere sa, for der trengs det opplysning. Ja, eller generelt i de miljøene. Hilsen meg som ER i de miljøene. Foressten, steike bra jobba med boka!!!

 4. Joda, dette var en særdeles god dag. Og forresten skrev jeg faktisk “Ha en deilig julehelg og et hot nytt år”, men allikevel. Uansett hvor vulgær jeg følte meg da jeg smurte inn latexfingrene mine med lube mens jeg demonstrerte puleteknikk, du er nok hakket verre.

  Og samtalen med Gyldendal – herlig. “Vi fikk jo et avslag fra dere først. Prøv et mindre forlag, sa dere.” (Oooh… Really.)

  Grevinnen’s last blog post..Waschera?

 5. Blir dere å finne på messa på søndag også? Hadde vært gøy å diskutere bok (hvis jeg tør, da…) I dag rakk jeg nok ikke innom messa før utdelingen av Brageprisen (beretning om prisutdeling kommer i min egen blogg i løpet av morgendagen, regner jeg med).

  Elin’s last blog post..Og vinnerne av årets Bragepris er…

 6. Gøy å høre på dere også! Det var en av de videregående-jentene som satt og stirret på meg i minst fem minutter. Tror det var fordi jeg hadde vært så gæren å si at jeg kjente dere i introduksjonen…

  Etterpå fikk jeg autografen til Mads Eriksen. Stor dag.

 7. Yummie:
  Lange, flisete negler = Massakre = Au. Neglfil er bra å ha.

  Punkt nummer 4 = Fantastisk! 😀
  Jeg skulle ønske jeg var der, jeg også… Blir det kanskje flere arrangementer i Oslo i nær eller fjern fremtid?

  Ithil’s last blog post..[Katter på Steinerskolen]

 8. Ehhh, hva brukte dere neglfilen til? Kan ikke se for meg at den skal hjelpe til med safe sex o_Ó
  Nr 4 burde forrsten vært «La oss høre Herrens ord…» «Dette er en standardfitta!» (you know.. for fun)

  Runk og pul, trivelig jul til deg óg ^^,

  Btw, du kan ikke skrive EN standarfitta. Må ha E på slutten, eller fjerne ‘en’ så det blir “Dette er standarfitta”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: