Skikkelig schendisblogging: Harald Eia i stua mi

47 kommentarer om “Skikkelig schendisblogging: Harald Eia i stua mi”

 1. Herregud, så kult! Jeg gleder meg til å se det på tv. Veldig. ^^

  Harald Eia er utrolig morsom på tv, var han lik når kameraene var av? Og hva slags program er det egentlig? Var du med pga boken eller bloggen?

  ..Masse spørsmål merker jeg, men det betyr bare at jeg er engasjert. ^^

  Jannekake’s last blog post..Freddie Mercury

 2. Herlig Virrvarr – på én dag har vi både tv-teamblogging og filmteamblogging i bloggeby! Men… jeg skulle akkurat til å si at disse folkene var way raskere enn filmfolkene mine, da du plutselig skrev at programmet skal sendes høsten 2009!!!!!??????? Om ett år?????? Kan det stemme? Jeg som trodde tv var ferskvare…

  Forresten, en venn av meg har klina med Harald Eia på Rockefeller, og det var første gang de møttes, men begge hadde sett hverandre på tv, og da de støtte på hverandre ved inngangen kastet Eia seg over kompisen min! Som altså er mann. Så poenget er: Du kunne sikkert ha klina litt med Eia du også, eller Mr Jackson, for den del, han er nok ikke særlig snerpete han heller 😉

  Bharfot’s last blog post..Upperdog (filminnspilling)

 3. Haha, no greip eg meg i å tenke «eg burde sikkert tenke ÅH HARALD EIA og så tenker eg berre ÅH NYDELEG VIRRVARR!».

  Gådd ass. Jammen bra eg ikkje skriv rett ned kva eg tenker.

  Avil’s last blog post..Torden i lufta

 4. Så utrolig tøff du er! Jeg hadde vært livredd for å få superironiske og sarkastiske (jeg er big fan altså!) Harald Eia hjem i min egen stue. Gleder meg til programmet i 2009!

  Astrid’s last blog post..Sløv søndag

 5. Er ikke Eia sosiolog? Saann at dette kanskje handler om noe med hva han skal gjoere ‘alene’ paa NRK? Jeg vet ikke, jeg bare spoer. Grattis Virrvarr! Hvis det kommer hoesten 2009 er det dessuten en teoretisk mulighet for at selv jeg kan faa sett det uten aa matte ty til nett-tv. Hurra!

  Midt opp alt har du mot saa det rekker!

  Alter Ego’s last blog post..Hjemlengsel

 6. Wow! Og ikke bare er Harald Eia kjendis, du er jo blitt kjendis selv! I lunsjen i dag begynte en kollega av meg å snakke om at han hadde hørt på radio i helgen hvor det var «to lesber som hadde gitt ut en bok som het pule uten pikk eller noe sånt». Jeg arresterte han selvsagt på faktafeil og klarte bare så vidt å la være å skryte av at jeg nesten kjenner Virrvarr bittelitt. Hurra!

  Frøken Makeløs’s last blog post..Søndagsfrynser

 7. Grattis! Høres veldig spennende og veldig skummelt ut. Ganske ofte blir jeg slått i bakken av hvor mye du makter å få til. Jeg er stolt av deg.

  Og frøken makeløs: Du får bare gjøre som «resten av oss gjør» – Bloggerfolk man ikke egentlig kjenner blir fort til «en god bekjent av meg», eller «en kompis», eller «noen jeg snakket med her om dagen» 😀 Selv om den kanskje er litt vanskeligere å skli inn i denne settingen.

  Jeg har skrytt uhemmet i flere settinger om at jeg kjenner Virrvarr. Snart kjenner alle Virrvarr. Sånt kjendissyndrom 😉 Dette innebærer at jeg plutselig har snakket om sex i lunsjen på jobb og sånt, som jeg er usikker på om egentlig er helt kosher.

  Delirium~’s last blog post..Peneste damen

 8. Herlig! Gøy med bildeblogging og innblikk bak «scenen». Også Harald Eia da! Dette blir gøy! Men hva pokker… høsten 2009? Ett år å vente?! Neiiiii. 😦

  Lothiane’s last blog post..Hurra!

 9. Haha, jeg og forteller den som vil høre at jeg kjenner Virrvarr og har også pratet sex i situasjoner jeg aldri ville trodd jeg skulle snakke om det. Plutselig skjønner jeg hva jeg driver med og rødmer diskret… nuvel. 😉

  Lothiane’s last blog post..Hurra!

 10. Så stilig! Du virker tøff, jeg blir imponert. Og om det å snakke sex i merkelig situasjoner *ler* vel, etter jeg tok sexologi ett semester var det ikke måte på situasjoner jeg kunne finne på å snakke om det mest utrolige. *poter-veldig-engasjert-og-plutselig-stille-og-blanke-i-øynene-tilhørere* Priceless!

 11. Der har du ein skikkeleg lydmann, ja! Sånne folk er nesten like sexi som dei eg skal jobbe med. Eigentleg er alle folk på arbeid litt sexi.

  Og for nokon nydelege bilder av deg! Eg får lyst til å gje deg ein suss!

  (klarar eg å kommentere uten å nevne Harald Eia? Han er jo umogleg å snakke fornuftig om. Han er jo eit fenomen. Harald Eia er på ein måte som luft og lego og kjærleik og cola. Det er ingen vits å seie at han er kul, for alle veit jo det. Stakkars Harald Eia som aldri får komplimenter.)

 12. Wehey, det der så jo kjempegøy ut! 😀 Nå må vi bare vente helt til høsten 09. Herregud, det er lenge til. Æsj og fysj, hvorfor må alt gå så treigt? (Det kommer selvfølgelig ikke til å gå så treigt som jeg skal ha det til. Vips, så er det høst igjen.)

 13. Morro:) Håper innslaget blir tekstet sånn at jeg også kan få sett det! Virvarr rocker!!:)) Du har forresten fått en award hos meg;) Flotte innlegg hele veien, bloggen din er en fryd å lese! Jenter som kommer er også ferdig lest;)

  Ann’s last blog post..Tildeling av «Award»

 14. hei! så morsom post, fine bilder og rent festlig tekst! tydelig også, på det siste bildet der av deg og eia, at dere tydeligvis bruker samme frisør – eller i det minste: samme hårprodukt. 🙂

  Smilla’s last blog post..Smillas drøm

 15. Det må ha vært fantastisk både for deg å oppleve Eia og Eia å oppleve deg. Etter å ha lest journalistanmeldelsen (fantastisk konsept det der, forresten) din av NRK/Eia tror jeg at det også var noe vanskelig. Det blir sikkert flott på TV allikevel! Gleder meg -selv om det er lenge å vente.

  (også hadde jeg visst tagget deg jeg også)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s