Journalistanmeldelser, del 4

8 kommentarer om “Journalistanmeldelser, del 4”

 1. Veldig modig, Virrvarr, og bra at du ogsaa har klart aa si nei til noe! Eia som revolverjournalist – det kan nok bli en hit, men treffer kanskje ikke hele det gamle publikummet hans? Jeg er spent. Fikk du noen mulighet til aa si «DET kan du ikke bruke» ? eller noe?

  Alter Ego’s last blog post..Bare én ting. Det er alt jeg ber om.

 2. Generelt sett har jeg en regel om at hvis jeg får et vanskelig spørsmå, svarer jeg noe om svigermor. Jeg kan jo ikke blogge sexlivet – svigermor leser bloggen. Er familien positiv? Ja, til og med svigermor har bidratt! Stakkars svigermor ^_^

  He,he, jeg overlever nok. 🙂

  Lene’s last blog post..Gresskarsyltetøy med ingefær 2008

 3. «du vet de har tilpasset ting til lokale forhold når stedsnavnet er like viktig å få med som ordet sex».

  Denne lo jeg høyt av! Jeg kan love deg, stedsnavn og sex i samme tittel på f-b.no slår alle rekorder..

  Windingstad’s last blog post..No shit, Sherlock

 4. «Et par ganger var jeg innom temaer hvor jeg tenkte: «Vent! Dette høres jo mye mer hjerteskjærende ut når jeg sier det enn når jeg tenker det!», men det gikk bra.»

  Det der tror jeg mange kan kjenne seg igjen i.

  Beate’s last blog post..Sko

 5. Du har også en ideboks. Jeg har også en ideboks.

  Idebokser er fine små greier, – men… i likhet med den leselukka idebloggen, dem ange ideworddokumentene, – for ikke å snakke om idelydfilene hvor jeg bare forteller meg selv om alle de gode tankene jeg har har de litt vanskelig for å komme ut i livet. Ja.

  Marthe

  marthe’s last blog post..Gnocchi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.