Et forsøk på å skape bloggsamfunn

17 kommentarer om “Et forsøk på å skape bloggsamfunn”

 1. Skal man først nerde skikkelig med IRC så bruker man ikke annet enn telnet 😉 Så leker man IRC-klient.

  Kanskje jeg skulle rotet frem en av mine gamle IRC-boter å sendt den inn til #bloggerby tenker da spesielt på min siste kalt SenCmd hvor Lua script kan skrives mens boten fortsatt henger tilkoblet på en kanal.

 2. Å, dette fikk frem gamle, gode minner fra studietiden… Men det fikk tydeligvis ikke frem gamle kunnskaper; Jeg brukte Google til å laste ned mIRC, og kom på et vis inn der – men så skjønte jeg ikke Mr. Jacksons forklaring videre… Får stadig beskjed om at jeg ikke er på en Channel?

  Astrid’s last blog post..Julestri?

 3. Hmmm… er det noen grunn til at man velger IRCnet og ikke EFNet som nettverk?

  Alle andre nettverk er jo døden nær i dag 😀

  Hmmm… jeg hadde liksom kicket habit’en da… vært irc-fri i nærmere et år, bortsett fra et par små tilbakefall.

  Nå må jeg nesten vurdere å sparke igang shellet igjen, hive opp en ekstra skjerm til mIRC her på PCen, blåse liv i gamle nick og slikt… FY!

  PoPSiCLe’s last blog post..I de sene nattetimer…

 4. haha! Irc har jeg ikke brukt siden nittitallet (omtrent midt på), men jeg måtte jo forsøke. mozilla sin plugin-klient gjorde jobben lettere enn jeg husker. 🙂 Så du mener vi behøver mer skitprat? jaja, kanskje det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s