Vrroooomm! La oss snakke vibrator!

20 kommentarer om “Vrroooomm! La oss snakke vibrator!”

 1. Petter da, blir du lettere sjokkert enn gamle menn som meg? Og Frieord, hvis du leser boken kan du lære mer om emnet 😉

 2. Nok ein fascinerande post! Fær meir og meir lyst til å kjøpe boka di – hadde sikkert gjort det for lengje sidan dersom eg var i ei av målgruppene, men eg lyt nok gjera det lell. 🙂

  Men ordet «hystera» (livmor) er opprinneleg gresk, ikkje latin. Slik, so fekk eg pakka inn ei retting i ein elles ganske triveleg kommentar.

  Helsing greskstudenten i pule … eh, julehumør.

  Per Esben’s last blog post..Paradisisk fallos

 3. Historie forvirrer meg. Det var stuerent å få underlivsmassasje av den lokale legen, men synd å utføre den selv. Uakseptabelt å ha sex før du er gift, men helt greit at en fremmedelege gir deg orgasmer. Jeg er offisielt forvirret.

  Uansett, interessant og lærerik post. Forhåpentligvis en gang i fremtiden trenger ikke vi jenter gjemme bort leketøyene våre innerst i soferomsskuffen under rullet inn i en gammel kopi av VG.

  Kine’s last blog post..Kine og Ulf’s guide til kulhet: Del 4 – Hot or not?

 4. Hurra! Denne posten var helt utrolig interresant og morsom. Jeg ante ikke at vibratorhistorien har utviklet seg slik. Og med sånne innlegg som dette kommer vi stadig nærmere dagen da vibratoren kan stå oppå nattbordet istedet for å ligge i en sort tøypose lengst inni.

  Jeg har en sånn krokete luxvariant som den midt på bildet. Den er stillegående og veeldig kraftig, og den lader seg selv når den legges i den diskrete recharger-boksen, som helt fint kan stå på nattbordet. Men nå er den litt død, og jeg driver og samler opp mot til å gå til forhandleren og klage. Den kostet 1100 kroner.

  Unge Storalm’s last blog post..Thanksgiving 2008

 5. Og jeg er KJEMPELESBISK, Petter. Stilt opp mot alternativene «Hjernedød og fordomsfull + sexistisk blogg-kommentator» og «dame» vet jeg helt klart hva jeg ville valgt. Medlem av kvinnegruppa Ottar er jeg også. Hah!

  Unge Storalm’s last blog post..Thanksgiving 2008

 6. Det er en relativt godt skjult sannhet at lesber er lesber, ikke fordi de tenner på damer – men fordi de lengter etter menn. Fint at Petter er her og kan opplyse oss! Jeg kunne nemlig personlig gått rundt i åresvis i visshet om at «lesbisk» nettopp var definisjonen på damer som liker damer! Silly me!

  Oohh… kommentatorspammeren Katarina er på ferde igjen.

  Unge Storalm’s last blog post..Thanksgiving 2008

 7. Unge Storalm er desverre lite glad i slike som søker sex oss personer av samme kjønn synes det er noe salig kriseri, ikke noe fint i det,,,
  Har du lest din bibel?

  NB Ottar liker og støtter jeg….:)

 8. Nå har jeg ikke sett på kildene her, men det lille jeg vet om hysteriets historie er litt av samme karakter som myten om at de trodde at jorda var flat i middelalderen … På Freuds tid var det ingen som trodde at de symptomene som ble gitt diagnosen hysteri skyldtes vandrende livmødre eller var forbeholdt kvinner, dette er myter som er diktet opp av psykoanalytikere for å få Freud til å fremstå som en ensom helt som kjempet mot uvitenheten. Se f.eks. http://www.amazon.com/dp/0465016731/.

  På den annen side, seksualitet ble diskutert ivrig blant akademikere og sett på som viktig på Freuds tid – det Freud ble kritisert for var ikke at han tok opp seksualitet, det var det mange som gjorde, men at han spredte kunnskap (vel …) til de uvaskede massene. Det ble ansett som etisk svært problematisk.

  Kilder om seksualitet og mekanisering av seksualiteten tror jeg bør ses i lys av at det er mange som er interessert i at historien fortelles på bestemte måter.

  Jeg avviser ikke noe av det dere skriver, jeg bare sier at kildekritkk er veldig viktig hvis man faktisk vil vite hva som foregikk.

  Rolf Marvin Bøe Lindgren’s last blog post..Kriseråd i krisetider fra psykologen

 9. Dette var en ustyrtelig morsom, interessant og lærerik post. Hvordan kan jeg få overtalt min kone til å kjøpe en sånn magisk en?

  PS: Petter er et troll.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s