Tordenbloggtegneserie: Virrvarr vs Hellyeah!

Jeg er ute i Tordenbloggen idag!

Som du sikkert har skjønt, så er jeg ut mot Hellyeah! i Tordenbloggen idag. Gå inn her og stem på meg, både i pollen og i kommentarfeltet. Hvis du skriver noe pent og utfyllende om meg i kommentarfeltet, teller det dobbelt så mye som å bare stemme i pollen. Dagens tegneserie er tegnet av meg med Letraset-tusj på Letraset Comic-papir, og farvelagt av Mr. Jackson i Gimp.

31 kommentarer om “Tordenbloggtegneserie: Virrvarr vs Hellyeah!

 1. Stemme avgitt. Salmen avgjorde. Har du full referanse på den? Tittel/tekst etc. Har lyst til å bruke den i noe jeg skriver på. 🙂

 2. tb: Jeg ville egentlig bruke hele salmen, men den er litt lang. Dermed måtte jeg nødrime med «Gud har gitt denne prøven», og få det til å nesten rime på døden.
  Den fullstendige salmen ser slik ut:

  Jeg har en venn som har gitt sitt liv
  for at jeg skal få leve.
  Det finnes intet alternativ,
  det nytter ikke å streve.

  Fordi jeg lever så milevidt
  ifra Guds vilje med livet mitt,
  fikk jeg dommen, slik lød den:
  Du skal dømmes til døden!

  Denne dommen er absolutt,
  og jeg kan ikke anke.
  Men når jeg innser at alt er slutt,
  har Gud en frelsende tanke:

  Til jorden sender han Jesus som
  tar på seg både min skyld og dom,
  og når han drepes uskyldig,
  blir min dødsdom ugyldig.

  Tenk, jeg skal ikke dø fordi
  Jesus døde i stedet.
  Min angst for døden er nå forbi,
  den er byttet med glede.

  Ja, Jesus, hjelp meg å klart forstå
  at det livet jeg lever nå,
  det er ditt liv alene,
  det er deg jeg skal tjene.

  Vidar Kristensen 1971, Salmer97 nr 63

 3. Åååååh!

  Jeg har en venn!!!!! Den salmen elsker jeg! Men den er også innmari fin med Wresjwijk (herregud, hvem vet hvordan man staver det navnet?)

  Fikk skikkelig instant mimring her nå, med min kjære barndomsvenninne som spilte denne sangen for meg på piano. Jeg kan hele utenat ennå, selv om det er noen og tjue år siden, og jeg har vokst opp i et humanetisk hjem. 🙂 Den ble faktisk sunget her på nyttårsaften ifjor da ei venninne kunne den fra koret.

  Du verden, Virrvarr, se hva du setter i gang! Stemmen min fikk du, selvsagt. 🙂

  Lothiane’s last blog post..Slippery when wet…

 4. Selvsagt har jeg stemt på deg! Tegneserien er bare dagens bonus! Egentlig vil jeg nesten helst gå videre for å møte deg og bli tegnet av deg… På den annen side er det kanskje litt storforlangende siden jeg har to tegninger av deg hjemme allerede! 😀

  Ellers klarte jeg ikke å begrunne noe i dag. Har vondt i hodet, vært oss psykologdamen (vilikkevilikkevilikkemer-ellerstakk!) og ble plutselig helt emo av meg!

  Delirium’s last blog post..Tordenblogg-cup – Neglebitende spenning for hele familien!

 5. Kjempekult å bli tegna av deg, du har en sånn fin og god strek.
  Ellers vet jeg at du kommer til å gruse meg her, så godt jeg ikke er tilstede 🙂

 6. Takk for salme. Det ga inspirasjon, skal inn i romanen. (men den passa liksom enda bedre i din versjon da, men inn skal den.. har allerde brukt en «salme» fra det tredje riket, der Hitler er frelseren som vokter over alle barna..)

  Og veien fra samlesang til svartmetall er ikke lang, nei. Dypt religiøs og sakral musikk, begge deler 😉

 7. Stemma er avgitt, og eg heier på deg!!! Salmen var kul den, aldri høyrt den før, så eg har nok gått glipp av noko når eg ikkje har vakse påå på sørlandet! Satsar på at du vinn iallefall! Teiknedugleikane skal det no ikkje stå på;)

  Vilja’s last blog post..R.I.P

 8. Er du fra Sørlandet? Jeg er fra Kristiansand. Sånne salmer som denne føler jeg har hektet seg fast i hjertet mitt med mothaker, klare for å rive meg opp når det måtte passe. Jeg har som Lothiane lært All min dødsangst er nå forbi, men det har i grunnen aldri stemt…

  Arachne’s last blog post..Manglende kvinner

 9. Herregud, så sööööte figurer! Du er så flink til å lage tegneserie, virrvarr! Gjør dette mer? Den kaninen er så søt at det er til å dævve av 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.