Stem Virrvarr i finalen!

*Dyp og mandig stemme*

God morgen alle blogglesere! Jeg er Mr. Jackson, og siden Virrvarr ennå sover og ikke vet hvem hun skal møte i finalen tenkte jeg å mobilisere litt på hennes vegne. Det er tross alt finalen, og da er det jo på tide med litt skamløs mobilisering.

Stem på Virrvarr og Revolusjonært roteloft i finalen av Tordenbloggen 2008! Husk å stemme både i kommentarfeltet nederst og i pollen!

Det første Virrvarr gjør hver morgen er å sette seg ned, lese kommentarer og skrive på et nytt innlegg til dere. Får vi inn en realt god rekke kommentarstemmer før hun våkner i dag så er det en skikkelig god og velfortjent gave til verdens beste dame. Så løp (klikk?) og stem på Virrvarr! Legg igjen en kommentarstemme, så våkner Virrvarr til en liten julegave fra deg!

(Finaletegneserie og sånt kommer selvsagt utover dagen, men den må både tegnes og farvelegges ferdig først, så gå nå gjerne og stem med en gang.)

(Har jeg husket å si at du bør stemme på Virrvarr i dag? Både i kommentarfeltet og i pollen? Har du klikket deg videre og stemt alt? Flott!)

10 kommentarer om “Stem Virrvarr i finalen!

  1. Maren: Hihi. Du får nok tegneserie. Ida sitter og tegner den nå, men siden det er slag i slag med semifinalen er det jo litt dårligere tid enn vanlig. 😉 Ikke nok med det, men hun skal også til tannlegen om en times tid, så desto bedre grunn til å stemme som en gal nå tidlig. Ingenting som en tordenbloggstemme for å lindre på tannlegeskrekk.

  2. Danny, du er så bra. Du er så bra over all forstand og fornuft, jeg har lyst til å stemme på deg osgå. Virrvarr har jeg selvsagt allerede stemt på, i så varme ordelag som jeg greier å presse ut av meg. Dere er mitt favorittektepar i hele verden.

    Engeline’s last blog post..Trygge ting

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.