Tordenbloggtegneserie: Virrvarr vs Gi et lite vink

Stem på meg i Tordenbloggfinalen i dag!

Nå er jeg tilbake fra tannlegen, og her kom altså dagens tordenbloggtegneserie. Som dere sikkert skjønner er jeg ute i finalen mot Gi et lite vink i dag. Maren driver en skikkelig god blogg og jeg anbefaler alle som ikke har hilst på den å ta seg en titt!

36 kommentarer om “Tordenbloggtegneserie: Virrvarr vs Gi et lite vink

 1. Du er vel verdens søteste vel!
  Gratulerer så masse med velfortjent seier 😀
  …det er nok ikke for mye å ta på forskudd.
  Kos deg masse med velfortjent feedback i kommentarene på TB!

 2. Jeg synes du burde lage en tegneserie med ulike karakterer vi har i denne spenstige bloggerbyen 😉 Men du- så flink du er å tegne! Jeg blir skikkelig imponert asså.

 3. Tegneseriene dine er virkelig treffende, ikke bare uttrykket og tegningene, men ordene 😀
  Jo, du er nok dronningen over alle i år, uten yvil. Hit kommer alle, gammel og ung, du har noe å gi til oss alle. Lykke til i finalen!

  Graylady’s last blog post..Julekalender luke 12

 4. Jess! Jeg tror jeg er den første til å gratulere deg med seieren her inne på bloggen! Den er altså i boks, og soleklar (det viser at man har vært spent når det første man sjekker når man står opp – før frokost og alt – er tordenbloggen, og hvordan det gikk med deg.)

  Ingen over, ingen ved siden av. Du er bare best, Ida!

  Unge Storalm / den feministiske hulken’s last blog post..Coney Island Baby

 5. Gratulerer! Du har vunnet fortjent. Bloggen din er som jeg ser det en av de sterkeste i den norske bloggsfære for tiden. Jeg kommer i alle fall til å fortsette å lese og le!

  Til slutt bare en ting; Jeg skulle gjerne ha sett deg skrive et teoretisk forsvar for kommunisme! Jeg vet dette ville blitt en post folk flest finner lite relevant for noe som helst, men jeg lurer litt på hvilken retning du mener å støtte, og ikke minst hvorfor. Skulle mene jeg har noen innvendinger å komme med på feltet. Kunne vært moro å debattere litt med deg i alle fall.

  Anyway, God Jul og god stemning!

  viljar’s last blog post..Et udemokratisk og korrupt Hellas?

 6. Jippi! Håper du går helt til topps! Er ofte innom bloggen din. Er ikke alltid enig med det du skriver,men jeg er ikke alltid enig med meg selv heller 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.