Vil du bli tegneseriefigur?

67 kommentarer om “Vil du bli tegneseriefigur?”

 1. huffda, der tapte jeg visst før jeg begynte… er ikke så flink til å skrive slike greier om hvorfor jeg bør vinne osv. Og dersom man må oppfylle alle kriteriene, så har jeg i alle fall tapt. Men, dersom man bare trenger oppfylle noen, så har jeg kommentert her, og jeg har en egen blogg… og jeg er sannelig en av dem som har spurt deg om en tegning av meg i tegneseriefigur. 🙂
  Ha ei fin helg!

  Eugenie’s last blog post..Bare 2 uker igjen nå

 2. Må prøve meg på denne.. Kommer med et innlegg på sikt. Begynte å lese bloggen din for noen dager siden. Tror jeg kommer til å fortsette. Gjør en kjempe jobb virker det som. Det er i hvertfall helt sikkert…

  Kivle’s last blog post..Santa Lucia

 3. Hjorthen: Jeg har drevet og krysslest gamle innlegg, og det er ikke store forskjellen. På den andre siden hadde jeg ikke skjønt hvordan statistikkverktøyet mitt fungerte før, så jeg skrev som om jeg hadde hundretusen lesere, for jeg ante jo ikke hvor mange som var innom før evigheter senere (c:

 4. Oj så artig. Men vet ikke om jeg har nerver til flere konkurranser nå. (Eller tid.) For en som kom på 88. plass i Tordenbloggen så kan virkelig en konkurranse til ta motet fra en. Men jeg vil vurdere det.

  Lindkvist’s last blog post..Sutregutt forklarer

 5. *kremt*
  Som et bloggantropologisk eksperiment burde det jo vært en unnselig liten blogg med få besøkende for å se hva en slik oppmerksomhet ville medføre av hopp på stat’en.

  Kanskje et miljøskadd Bysbarn? *host host*

  😉

  Nuvel. Var bare en tanke fra en Kråke.

  McD’s last blog post..Kulturell analfabetisme

 6. Gratulerer med å vinne todenbloggen ’08. Jeg vurderte faktisk å bli med på konkurransen, men jeg tror egentlig ikke det er noe for meg. Det vil si, jeg føler det blir feil å skrive om meg selv på bloggen min.

 7. Hei! Her merker jeg at jeg føler det litt på samme måte som da Jens Pikenes prøvde å dra meg opp på scenen under Penthouse Playboys konserten på onsdag: grusomt å bli overtalt, men morsomt å delta. Vi får se om jeg kommer på noe glumt, smart og annerledes å si om meg selv. Men uansett: Gratulerer så mye med seier i Tordenbloggen!

  Smilla’s last blog post..… og vi har pynta tre

 8. Gratulerer så mye med tordenbloggseier! Veldig vel fortjent!

  Jeg vil gjerne være med i tegneseriekonkurranse, men må tenke litt på valgkampen, I’ll be back! (sagt med Arnold-stemme og østerriksk aksent, selvfølgelig)

  kamikaze’s last blog post..Lyden av stillhet

 9. Da har æ laga mitt bidrag men skjønne ikke hvordan backpinge eller lage lenke- driten:o/
  My contribution står ihvertfaill på bloggen min:0)

  PS:

  Frykte du får en HÅPLØS JOBB med det her:0)

  Mvh Anja

  Slutt

 10. Tilbaketråkk: Virrvarr « Niflheim

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.