Hjernen min er grøt

16 kommentarer om “Hjernen min er grøt”

 1. Åh jeg kan til en viss grad følge deg. Har vokst opp med akvarier i heimen så jeg har fått med meg masse interessant av livet under vann. Spesielt minnes jeg vemodig vår søte, lille sjøhest… det er nydelige skapninger, det!

  Jeg likte bildene, spesielt den nederste fisken er jo vakker, da!

  Lothiane’s last blog post..Mysteriet løst

 2. jeg så et program på tv en gang om ekte dyr som lignet fabeldyr, og der var det fisk som levde på noe av verdens dypeste vann så de kunne ikke sende mennesker ned dit, bare kameraer, og de kameraene filmet fisker som hadde noen slags lamper på seg. det var ganske syke greier det. og noen hadde øyne større enn kroppen sin.

  lisa’s last blog post..julekalenderdame #14 PJ Harvey

 3. Alt i havet er dine venner? Det kan du si til du blir spist av en hai eller tråkket på et thailandsk sjøpinsvin, eller brent av en portugisisk armada.
  Men jeg tar poenget, bildene var til å drømme seg vekk av.

  Geir’s last blog post..Afrika i bilder

 4. Anbefaler London Aquarium, som ligger rett ved London Eye. Der har de alt mulig, naturlig nok, inkludert haier som svømmer rundt blant hodene Heyerdahl fant på Påskeøya, og maneter som bytter farge i takt med at lampa som lyser på dem skifter farge, og glatte ekle ting du ikke vil ha til middag, og masse annet. Og en dykker hos haiene i gammeldags dykkerklokke med donaldduckdykkerhode på, sånn som ligner en gassmaske. Jeg ser for meg at du ville være veldig lykkelig der. Og så kan du hilse på Nemo, kose med skate og diverse andre saker, og…have a fab time, darling, simpelthen.

  Og ellers: Ta den tida du trenger. No one’s going anywhere, vi er her når du er tilbake samme hvor lang tid det tar.

  Alter Ego’s last blog post..Har du sett?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s