Vi skal til Bergen, skal til Bergen med det samme…

Jeg elsker Bergen. Jeg tror du blir et bedre menneske av å kave deg opp de lange oppoverbakkene og bo i konstant regnvær. Bergen har små, snodige kaffebarer, fine mennesker, surt vær og gamle trehus. Og vet du hva? Grevinnen og jeg skal på bergenstur med Jenter som kommer! Vi skal prate på en fest i regi av UgleZ 16. januar. Jeg vil kjøre bergensbanen, jeg vil danse på torgallmenningen og jeg vil hilse på alle bergensmennesker som vil hilse på meg, tjo hei! Kryss av på kalenderen, så sees vi!

28 kommentarer om “Vi skal til Bergen, skal til Bergen med det samme…

 1. Eg synst òg Bergen er ein flott by, men at bergensarar er spesielt gode menneske er eg ikkje like samd i. Dei siste gongene eg har vore der, har eg vel tenkt meir noko slikt som «breiflabb overalt…».

 2. Jepp, Bergen er bra så velkommen.

  Men kan noen være så snille å formidle til UgleZ at de burde gjøre noe med bakgrunnen på bloggen sin? Det er noe av det verste jeg har vært ute for.

  Jeg fikk faktisk så vondt i øynene at jeg orket ikke være der lenge nok til å gi dem beskjed selv…

 3. Bergensarar er misforståtte. Ja, mange bergensarar er drittsekkar, men det er strengt talt ein god del andre også. Det mange ikkje plukkar opp er den store sjølvironien ein god del bergensarar har til den bergenske stereotypen om den breikjefta skrytepaven.

  Bergen er ein vakker by med mange vakre mennesker 🙂

  tanketom’s last blog post..Surfefunn: links for 2008-12-10

 4. Virrvarr må selvsagt stille seg opp på Busstasjonen iført sjørøverkostyme, så får Bussemann plukke henne opp, og så kan de snakke litt sånn hemmelighetsfullt ut gjennom munnviken til hverandre, siden dette med blogging kanskje er litt anonymt og sånn. Hirrhirr!
  Det møtet gleder jeg meg til å lese om 🙂

 5. Hurra hurra hurra! Jeg er selvfølgelig fremst i heiagjengen (kan jeg da kalles heiagjengleder?) avd Bergen. Og jeg blir også med på kaffe.

  Går det da også fint om du får julegaven din i midten av januar, Virrvarr? Ikke no stort noe, ass, bare fordi at tanken teller og alt det der. (og når den først er i gang med å telle kan den jo telle seg helt frem til januar ) 😀

  Unge Storalm’s last blog post..Coney Island Baby

 6. «Oh Bergen, Bergen,
  Norges stoerste grend.
  Samme hvor du kommer fra
  faar du motbakke hjem igjen»

  (-Ole Paus)

  Vakker by! Ikke er bergenserne – med mulig unntak av Hans Wilhelm Steinfeldt – spesielt brautende eller hoeyroestet heller.

 7. Mange innflyttede bergensere ser opp til arten Brautende Bergensere – kanskje spesielt hans Wilhelm Steinfeld – som våre forbilder. Vi øver oss hver dag foran speilet på å oppføre oss som breiflabb, og jeg har hørt om tilfeller hvor man faktisk overlykkes med dette, og dermed skiller seg ut også her i Bergen med brauting og hoi-ing. Under slike tilfeller skjer de skjeldne eventene at ikke-bergensere blir kåret til årets bergensere – med mindre de med sin brautende adferd går på byen og dermed havner i en taxikø – noe arten Brautende Bergenser skjelden overlever.
  Mange gryende feminister flytter faktisk til Bergen i ens ærend for å studere denne adferden, vi noterer tips og triks, som kommer godt med når man senere skal avansere til brøytebilfeminister og liknende. For slike er arten Brautende Bergenser av uvurderlig verdi, en uuttømmelig kilde for stygg og ukvinnelig oppførsel.

  Unge Storalm’s last blog post..Coney Island Baby

 8. Nå forlengst avdøde og ihjelrøkte forsvarsadvokat Alf Nordhus påsto han ikke kunne flytte hjem til Bergen fordi har der kun ville være en ener blant likemenn.

  Glad i Bergen, jeg. Hadde det vært jobber og vær det går an å oppholde seg i der, hadde jeg bodd der fremdeles.

  …markerer nytt ord som skal brukes ofte: Brøytebilfeminist

  Anne’s last blog post..Retter og rettigheter

 9. Siden du kjenner halve verden og hele Bergen så stiller jeg meg opp og trekker kølapp til kaffe jeg også 😉 Jeg har dessuten en ekstra bonus: Jeg kan vise deg rundt på de festlige psykiatriske instutisjonene i byen 😉 Du og W gav meg jo en så fin rundtur sist gang dere var her at jeg må få lov å gjengjelde tjenesten 😉

  Men fra spøk til alvor, om du vil treffes hadde det vært knall!

 10. bergen. sukk. jeg var selv i bergen i hustrig regn/sludd og boklansering tidligere i år. fine byen. *en utflytter lengter tilbake*
  takk for sist, det var usedvanlig hyggelig. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.