Material boy

Virrvarr: Likte du gaven?

Mr. Jackson: ….mm

Virrvarr: Var den bra?

Mr. Jackson:….huh.

Virrvarr:
Ble du glad?

Mr. Jackson: Har vi et skrujern?

Virrvarr: Jeg tar det som et «ja».

Det er flere timer siden han pakket opp dampmaskinen, spisebordet er dekket av skruer, olje og dubbeditter og jeg har ennå ikke greid å føre en sammenhengende samtale med ham i mer enn et par minutter.

Nøyaktig hvor vellykket gaven var kan bare måles i misunnelsen i lillebrors blikk da han pakket opp herligheten. Dampmaskinen er nerdens beste venn. Eller noe i den stilen. Ja, vi har hatt en fin julefeiring. Jeg kommer ikke til å sove på en måned, siden vidunderet både fløyter og spyr røyk ut av pipa. Sleep tight, Internett.

Dampmaskin

, ,

12 kommentarer til “Material boy”

 1. hysj jenter.

  dampmaskin er jo bare GO!

  altså, ikke som “god” med skrivefeil, men som i: “Vodka og øl, GO, GO, GO”

  dampmaskin er kanon.

  (jeg har en selv, med hjul)

  🙂

  søte er dere.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: