Siste frist for å delta i tegneseriekonkurransen!

Om to dager går fristen ut for å være med i Roteloftets tegneseriekonkurranse!

For å sitere meg selv:

 1. Du må ha en blogg. Beklager, ukjente og kjære kommentarfeltvenner, men hvis jeg skal lage en tegneseriefigur av noen, må jeg kunne lese bloggen deres ordentlig og lage meg et bilde av dem.
 2. Du må skrive et innlegg på bloggen din om hvorfor du bør vinne (vær kreativ), som også beskriver deg som person (vær enda mer kreativ), samt litt om ditt forhold til tegneserier. Du må lenke til dette innlegget i innlegget du deltar med.
 3. Du gir meg beskjed om at du deltar ved å pingback’e (sjekk at det synes) eller skrive en kommentar i denne tråden. «Jeg er med!» holder i massevis.
 4. Du kan kjenne meg kjempegodt eller være helt ukjent for meg, alle deltar på lik linje her.
 5. Jeg velger ut tre vinnere 1. januar. Hvem som vinner kommer i et innlegg på bloggen. Førsteplassen får en liten serie om seg selv, andre og tredjeplass får tegninger av seg selv som tegneseriefigurer. Bildene og seriene er Creative Commons, og dere kan publisere dem hvor dere vil.

Meld deg på her!

*koser seg med å lese bidragene som har kommet inn*

, ,

6 kommentarer til “Siste frist for å delta i tegneseriekonkurransen!”

 1. hehe, jeg har prøvd uttallige ganger å skrive noe som kunne brukes, men det blealdri noe av. Når jeg setter meg ned for å skrive, får jeg skrivesperre og alle de fine tankene er bare borte.
  Jeg tenkte jeg skulle skrive om hvordan jeg elsket å tegne da jeg var lita, hvor mye jeg tegnet og hvor redd jeg var for tegnesakene mine.
  Så skulle jeg si litt om hvordan jeg aldri klarte å utvikle “ferdighetene” og hvordan jeg etter hvert skjønte at det nedsatte synet var årsaken. Ikke så lett å tegne noe man liksom aldri har sett ordentlig.

  Jaja, selv om jeg ikke fikk det til denne gang, håper jeg det kommer flere anledninger senere, og at jeg klarer å prestere noe. Tror det var prestasjonsangsten i forbindelse med at det var en konkuranse som klusset det til for meg.

  Lykke til, de som deltar 🙂

  Eugenie’s last blog post..God jul alle sammen!!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: