Har jeg alle deltagerene nå?

Som du sikkert har fått med deg til nå, har jeg en tegneseriekonkurranse på gang. Vi kårer en vinner i morgen. Da er det greit at jeg er sikker på at jeg har lest samtlige innlegg. Her er en liste over alle deltagere jeg har fått med meg. Har jeg glemt noen? Deg?

Ta deg en tur gjennom alle de fine, søte og artige kvalifiseringsinnleggene – så ser du hva jeg har å stri med når jeg skal velge tre finalister. Og ja, du kan fremdeles melde deg på til kl. 12 i natt (c:

Godt nyttår, fine bloggerby!

8 kommentarer om “Har jeg alle deltagerene nå?

  1. JAAAA! DU HAR GLEMT MEG!!!! Men det går bra, bare jeg får være med, likevel. Beklager at jeg ble så sein! DÅRLIG UTSTYR! Og en bitteliten detalj kalt Twilight, som bare er helt fullstendig umulig å legge fra seg når man har begynt……..

    Unge Storalm’s last blog post..Godt Nyttår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.