Hei, 2009

17 kommentarer om “Hei, 2009”

 1. Det har vært litt av et år for meg også dette året, alt ble bra til slutt, både kjæreste og ei super sjarmerende datter 🙂 Ser frem til fortsettelsen i 2009 🙂

  Godt nyttår til deg også virrvarr og måtte 2009 bli et like innholdsrikt år 🙂

 2. Jeg har nok hilst på min egen bunn, om enn litt mindre dramatisk. Og jeg har hilst på deg rett etter din bunn. Det er rart å tenke på at søte smilende fine samtaler førsteinntrykket jeg fikk kan være bunnen til noen. Det sier litt om hvordan vi har det inni oss sammenlignet med det verden ser.

  Jeg er glad du har blitt enig med deg selv, og resten av oss, om hvor flink du er. Og jeg har jublet litt inni meg hver gang Ida har sagt nei (jess, jeg får beskyttelsestrang selv overfor medbloggere, can’t help it).

  *sender stor nyttårsklem*

  Minneapolise’s last blog post..Photoshop tips

 3. Hei Virrvarr!

  For en fantastisk og personlig tekst. Og kåseriet ditt var så fint. Stemmen din minner om den til hun Kristine i Drillpikene på P3. Jeg ønsker deg lykke til med 2009, måtte du nå dine mål. Riktig godt nyttår!

  Hilsen sentimentale-Smilla

  Smilla’s last blog post..I 2009 skal Smilla…

 4. Morsomt å lese! Morsomt, faktisk.. Ikke sånn latter-morsomt, men utrolig gøy å lese om hvordan du har reist deg!! 🙂

  Hva annet kan man si enn gratulerer! 🙂

  Og kanskje godt nytt år og lykke til i 2009…

  ulme’s last blog post..Ulme har vært på kino

 5. Gå fra D til S i Bjerke-boka du Virrvarr:

  Svanen speiler seg i dammen, og da kan den dyt der nede se en annen svane seile – du og jeg skal svømme sammen.

 6. strålende oppsummering.
  vått og kaldt og varmt og frodig og søtt og surt.

  jeg har hatt en lignende oppsummering for meg selv. det er rart med det: når man ser tilbake på/ned på bunnen er det godt å ha sola varmt i ryggen og muligheten til å gå forbi brønnen og ut i verden igjen.
  og framtiden er aldri så ille som den vi gruer oss til der nede på bunnen.

  takk for at jeg fant bloggen din.

  tove’s last blog post..ting jeg liker – del 1 av …mange

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s