Her er vinnerne av tegneseriekonkurransen

Noe av det fineste med denne konkurransen, er at jeg har fått bli kjent med en rekke nye bloggere. Jeg tenkte jeg skulle begynne innlegget med å reklamere litt ekstra for nye, fine bekjentskaper. Gå og besøk Saudasjøen – ein livssoge, for eksempel. Hun har et nydelig språk. Ellers kjente jeg ikke Samuel og Lilly Craft fra før av, heller.

Men du leser kanskje ikke her for å finne nye bloggere? Du leser her for å finne ut om du vant konkurransen eller ei, ikke sant. Mm. Tenkte meg det.

Bare ha én ting klart: Det var vanskelig å velge en vinner. Inntil sent kvelden før var løpet så jevnt om førsteplassen at jeg så for meg at vi måtte ta det på loddtrekning. Mange, som Esquil og Minneapolise, hadde kommet med knallsterke bidrag, men det var fremdeles ingen soleklar vinner. Hvordan gjenkjenner man en soleklar vinner, spør du? På overmot, galskap og intens smisking, muligens.

Sent nyttårsaften kveld tikket det galeste bidraget inn, og smeltet hjertet mitt. Katarina Storalm har laget sin egen tegneserie om hvordan hun sin private superhelt til å slåss mot alt fra drager til kaninen min for å få lov til å bli tegneseriefigur.

Smith Olsen vs Killer Rabbit

Kombinasjonen av stormannsgalskap og nedlagt arbeid står til førsteplass.

Katarina Storalm får en tegneserie om seg selv. Snakk om konkurransens Dark Horse.

Hva med de to andreplassene våre?

Den første premien går til Bussemann, fordi han var flinkest til å svare på oppgaven jeg gav dere. Med tabloid overskrift som «Virrvarr bedre enn Øverli?» legger han frem en argumentasjon om at han bør bli tegneseriefigur, siden Pondus har sluttet i jobben som bussjåfør og begynt å stå i bar. Jeg er helt enig med Bussemann at Pondus burde fortsatt bak rattet. Jeg tar utfordringen om å sørge for at det finnes én tegneseriebussjåfør på norsk. En smart en som ikke samler på Colakorker, that is.
Bilde av pondus

Den andre tegningen går til bloggeren med best valgkamp og størst fanklubb: Sonja Dadam. Hun fikk sin egen facebookgruppe med imponerende (?) ti medlemmer for å få lov til å bli tegneseriefigur. Denslags innsats må belønnes, i tillegg til at Sonja hadde et godt innlegg på bloggen sin og er riktig tegnbar.

Sonjas tegneserie av seg selv:

Tegneseriesonja

Vinnerene er altså:

Katarina Storalm
Bussemann
Sonja Dadam

I tillegg vil Revolusjonært Roteloft forbeholde seg retten til å tegne samtlige deltagere på helt uforutsigbare tidspunkter. Noen av dere har ekstremt tegnbare nick, som Sandra Banan, Jannekake og Tante Grønn. Andre er bare skrekkelig søte. Men: Ingen løfter. Mani er uforutsigbare greier.

Uansett – tusen takk til alle som har vært med, og ingen sure miner! Å velge tre av over tredve veldig bra er ikke en enkel jobb!

17 kommentarer om “Her er vinnerne av tegneseriekonkurransen

 1. Gratulerer til vinnerne! Ingen sure miner, og du gis all rett til å tegne meg på et helt uforutsigbart tidspunkt 😉
  Takk til deg, Virrvarr, for at du bruker tid og energi på dette! Veldig morsomt 🙂

  Tante Grønn’s last blog post..Godt nyttår

 2. På alle måter verdige vinnere av konkurransen. Jeg føler meg hverken ydmyket eller knust, bare fylt med ærefrykt!

  Lykke til med å tegne disse bloggerne, og hjertelig takk for din referanse til et nytt bekjentskap 🙂 Håper du får tid og mulighet til å ta en tur innom iblant!

  Godt nytt år 😀

 3. Dette var virkelig kjekt – alt det nedlagte arbeidet var, for å si det som det er, det morsomste jeg har gjort denne julen:) 🙂 Å vinne er jo ren bonus, egentlig. Bare pass opp, Virrvarr, for den konkurrerende tegneseriebloggen: Storalmbloggen.

  Store kondolassjoner til alle de uheldige! 😀

  Unge Storalm’s last blog post..Godt Nyttår!

 4. Sonja: Vær så god! 😀


  Virrvarr: Og bare så det er sagt er ti medlemmer masse for jeg hadde bare omlag 20 stykker å sende ut invitasjon til (jeg regner med at de siste bare ikke har sjekket posten sin ennå 😉 ).

  Og selvsagt er det lov å melde seg inn som medlem der fremdeles! 😀

  Undre’s last blog post..2009

 5. Jø og fyse, jeg skal bli tegnet! 😀

  Gratulerer til mine pall-medsammensvorne – dette blir bra greier. Når kan vi forvente resultatet, ærede Virrvarr? 🙂

  Godt nyttår, forresten!

  Bussemann’s last blog post..Tid for tegning

 6. Synes det er superkult med konkurranse enten jeg vinner eller ei. Har ikke spes hell i spill ei heller i kjærlighet. Ikke en gang når det gjelder å tjene gryna har jeg særlig hell. Men jeg har stor tro på at 2009 blir året sitt! (eller MITT!)

  😀

  Godt nyttår!

  Lilly Craft/Taxibeib’s last blog post..IKKENYTTÅRSFORSETTER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.