Sexism strikes back

16 kommentarer om “Sexism strikes back”

 1. Hahahaha. Syk som fortjent. Det eneste jeg skal si til mennenes forsvar er at det er ganske mange damer som jager dem ut fra kjøkkenet, fordi a. de blir stresset av å ha mange folk der inne, b. menn kan jo ikke noe allikevel og vil bare gå i veien c. de vil ha ting gjort på akkurat sin måte og da er det mindre jobb å gjøre det selv enn å forklare tilfeldig mannebein hvordan jobben skal gjøres. Men mannfolkene burde i det minste tilbudt seg, synes jeg…

  annetten’s last blog post..Well, then

 2. Ah – jeg fikk den av nevøen min. Snille nevøen som deler med tante (møkkaunge spør du meg).

  Jeg fikk en gang kjipeste omgangssyken av dame som ikke nevnte at ungen hennes hadde omgangssyke før hun kom og skar salatingredienser på jentefest. Jeg spøy til jeg trodde invollene mine skulle komme ut av halsen.

  Folk som ikke har vett til å holde seg hjemme når de er smittefarlige har jeg noen ganger lyst til å kjølhale i alle fall bittelitt.

  God bedring!

  Delirium’s last blog post..God morgen og farvel

 3. I selskapet jeg var, var det mennene som lagde maten og hjalp til med festklargjøring og rydding. Ikke ble vi sjuke heller.

  Og vi totalt tre damene som kom før midnatt var særs unyttige.

  marthe’s last blog post..Bæsj

 4. Jeg er visst første mann som tørr kommentere denne posten…

  1. Jeg blir og skal være flau på mannens vegne.

  og

  2. Jeg tror vi i stor grad kan takke mennenes mødre.

  Hvorfor? Se det kan vi ta en debatt på, Men jeg henviser til begrepet Catch 22.

  Geir’s last blog post..Afrika i bilder

 5. Enig med Delirium her, men kjølhaling er kanskje litt for snilt? Tror jeg foretrekker den tradisjonelle norske metoden, å skjære remmer av rygghuden og salte rikelig…

 6. Mennenes mødre kan vi sikkert takke, samtidig er mennene voksne nok skulle vi tro til å tenke seg om selv, det samme med kvinnene som spretter opp til kjøkkentjeneste før man har fått sukk for seg.

  Jeg hjelper jo gjerne til, men i sammenhenger som dette så prøver jeg å holde litt igjen og tvinger meg til å tenke: La meg nå se litt hva som skjer hvis jeg ikke gjør noe.

  Å falle inn i egne kjønnsroller dreier seg ikke bare om kunnskap, at vi gjerne gjør det som ventes av oss fordi vi kan de tingene så godt, men også om latskap, det er så greit hvis han bærer den kofferten for meg.

  Så, vente vente og gjøre gjøre.
  (Og neida, det betyr ikke at vi ikke kan flørte..)

  fr.martinsen’s last blog post..Prøysen er solgt

 7. Vil bare nevne at hos oss er det som regel pappa som lager mat. Særlig til fest. Da er det gutta som ber oss forlate kjøkkenet fordi vi er i veien. Han og to av kameratene hans stod for all maten i en eller annen konfirmasjon i fjor. Og de lagde mat i femtiårslaget til en venninne av mamma. Samtidig er faren min livredd for å bli sett på som noe annet enn mandig og macho, så jeg vet ikke helt.. Det går opp i opp, eller no.

  God bedring! 🙂

  Christina’s last blog post..2009 blir bare superbra assa!!1

 8. Festmat er mannfolkarbeide!

  Og er du sjaber, ligg unna kjøkknet! Dette handler om respekt for sine venner og bekjente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.