Virrvarr – en gullklump?

BLOGGtips annonserte at han hadde en kåring av årets beste blogg på gang i november. Jeg skrev en liten passiar om hvordan alle stemte på radiohodet i kommentarfeltet hans, og dermed ikke tok konkurransen spesielt seriøst.

Mm. Så mye for å være schvær i kjeften. Gjett hvem som vant? Virrvarr herself. Jeg ble litt overrasket over seieren, men kommentarfeltet viste mange hyggelige, varme stemmer til meg. Så: Tusen takk til dere. Det var fint å lese ^_^

Problemet mitt er premien i bloggkonkurransen. Den gjorde meg til den stolte vinner av…gullklumpen 2008? Ikonet forestiller en haug med gull og en hakke. Bare sånn for å si at en store populær blogg == gold digger. Jeg vet ikke om jeg skal tolke det som ironisk eller ektefølt, og jeg liker ikke leksa som går på at «de beste blogger for pengenes skyld». Her blogges det kjempemasse, kjempegratis.

Gullklumpen 2008

Nå er det sånn at jeg har puttet både Q-seieren og Tordenblogg-seieren i sidebaren min. Jeg er litt mer usikker på Gullklumpen. På en måte er det moro å vinne konkurranser hos en blogger som ikke lar meg kommentere hos ham, og det føles rettferdig mot dem som har stemt på meg å vise frem premien jeg har fått. På den andre siden må jeg faktisk ha gullgraverikonet permanent i sidebaren min, og jeg vet ikke om gold digger-looken matcher Ad-free-blogg-ikonet mitt. Hva synes dere, folkens?

Vi avgjør det demokratisk:

[poll=7]

,

12 kommentarer til “Virrvarr – en gullklump?”

 1. Har ikke sett at det har skjedd før, men må absolutt begynne å følge med fra nå av. Jeg synes det var litt gøy det var jenter på de to øverste plassene jeg da (og begge heter Ida!!). Et bevis på det jeg sa i intervjuet med Ida Wulff, at det er jenter som lykkes best som bloggere her i landet! Vi gutta får skjerpe oss!

  Bjørn’s last blog post..Årets beste blogg 2008 er kåret…

 2. Bjørn:

  Hey, det har skjedd meg før også. Du har verdens mest oppildnede debatt, og plutselig forsvinner noen kjempefornærmet. «Huh, hva skjedde?» Før du finner ut at kommentarene deres ligger langt nede mellom «porn…» og «aWRwrwrewe!!!» i spamfilteret (c:

 3. Hmmm… Gikk akkurat gjennom spamfilteret jeg bruker (Akismet), og jo da, iblant alt spam der lå 2 kommentarer fra deg! Trodde jeg kunne stole på Akismet, men det kan jeg ikke fra nå av. Så da får jeg beklage også. Synes det var litt rart, at du ikke hadde kommentert seieren.. så skjønner grunnen nå 🙂

  Lenker til alle vinnerne er lagt til!

  mvh
  Bjørn

  Bjørn’s last blog post..Årets beste blogg 2008 er kåret…

 4. Bjørn:

  Woho, de kom gjennom! Da skal jeg slutte å være muggen, altså. Det ser ut som om klumpen din vinner kåringen over, også ^_^

 5. Jeg synes jo igrunnen at “gullklumpen” også kan være en kosebetegnelse – som i “lille gullklumpen” om småbarn. Så jeg ser ikke på det som så negativt, men så leste jeg jo også gullgraverromaner som liten gutt… Og den som finner gull, har jo funnet noe fint?

 6. Bjørn:

  Hei! Takk for koselig kommentar 😀

  Hvis jeg får lov til å kommentere på bloggen din, så anbefaler jeg at du går gjennom innstillingene dine i spamfilteret. Jeg har nemlig kommentert på dagens innlegg, og ikke kommet gjennom, mens andre kommentatorer har det. Det er grunnen til utsagnet mitt. Kjempefint at vi får ordnet opp i det ^_^

  Grunnen til at jeg sier det med «penger på blogging»,er fordi jeg finner ikonet litt spesielt. Jeg skjønner ikke helt hva du vil symbolisere med det, med mindre det er at stor blogg= masse penger. Mulig jeg misforstår?

  Og nei, jeg vil ikke se på meg selv som en på krigsstien mot en bestemt type bloggere. Likevel forbeholder jeg meg retten til å være skeptisk til ting og kritisere ting som irriterer meg, forundrer meg eller som jeg ikke er enig i. Det er jo en del av greia med internett, er det ikke?

 7. Hei, og gratulerer med seieren! Som jeg skrev til deg, så håper jeg du vil bruke ikonet, men absolutt ingen tvang. Hvis den er så fæl som det høres ut at du mener, så vil jeg anbefale deg å ikke bruke den.

  Må innrømme jeg skjønner ikke hvorfor du er på “krigsstien” med så mange andre bloggere, inkl. meg. Har faktisk ingenting imot deg eller bloggen din, selv om du tydeligvis har fått det for deg, at alle som ikke tenker helt som deg er et onde i bloggverden. Skjønner du har veldig venstrevridde og spesielle tanker om ting, men det får da være grenser.

  To ting du skriver er rett og slett tull:

  1)”.. en blogger som ikke lar meg kommentere hos ham.”. Ehh.. Hvor har du det fra? ALLE som skriver saklig og omhandler artiklene de kommenterer, får selvfølgelig skrive, inkl. deg, kjære frøken Virrvarr. Hvis du besøker bloggen, så vil du se at det er kommentarer fra deg der.

  2)En blogg som sier: “de beste blogger for pengenes skyld”. Det har jeg vel aldri sagt på bloggen!!?? Har stor respekt for de som ikke har annonser på bloggene sine, men selv om du finner det avskyelig, så ser de fleste av oss anderledes på det. Ikke alle hater annonser, og muligheten for en liten inntekt via dem.

  Som sagt, gratulerer med seieren. Den er absolutt ikke “ironisk” ment, men stemt fram av andre bloggere. Godt nytt år!

  Bjørn’s last blog post..Årets beste blogg 2008 er kåret…

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: