Gavene jeg ikke ga folk til jul (NSFW)

19 kommentarer om “Gavene jeg ikke ga folk til jul (NSFW)”

 1. Jesper:

  Det handler vel om at noen ting er enklere å kjenne igjen? Det er jo ingen Jahve-dildo-heller. Det er litt vrient å konvertere abstrakte fenomener til bruksgjenstander. Alle Divine Intervension-greiene er basert på julekrybbe, smilebudda-gjenkjennbare saker.

 2. Etsy ja. Det var julegaveredningen for meg denne gangen – et nettsted fullt av spennende juggel, (i positiv betydning).

  Jeg kjøpte imidlertid heller ikke bæsjsåpe. (Ja jeg skrev denne kommentaren kun for å kunne bruke ordet ‘bæsjsåpe’ i en setning. Jeg tror det blir lenge til neste anledning.)

 3. Oppsummert svar på hvor jeg fant det:

  1. Cunt Coloring Book fant jeg via Toys of Babeland da jeg surfet sexleketøy. De selger den i moroavdelingen sin.

  2. Bæsjesåpen fant jeg da jeg lette etter økologisk kosmetikk på Etsy. Den er laget av en flink dame som lager masse fjaseformede såper.

  3. Baby Jesus Butt Plug fikk jeg av en god venninne på epost da jeg blogget rumpegnomen. http://hjem.snilldesign.no/virrvarr/2008/04/28/det-beste-sexleket%C3%B8yet/

  Virrvarr’s last blog post..Gavene jeg ikke ga folk til jul (NSFW)

 4. En sånn cunt coloring book, det brude de hatt i barnehagen, med en med peniser også. Så hadde vi normalisert kjønnsorganer en gang for alle. De små barna ville diskutert hvordan de håpet på å se ut når de ble store og så ville det vært slutt på angst for at man kanskje ikke er som «alle andre» der hvor man ikke snakker om.

  …jeg ville nok aldri fått jobb i barnehage…

  Martine Votvik’s last blog post..Gaza blør, hjertene våre blør, hjernen min blør…

 5. ååh, topp om du vil hjelpa meg med å visa fram idèen litt!

  idèen er å laga ei bok som eg skal bruka til å delta på ungdommens kulturmønstring, men eg kjem òg til å publisera ein del av postkorta på bloggen min. 🙂

 6. Hahaha, jeg har sett dildoer formet som Jesus på korset (hvor han da kommer inn med bena først) og masse annet ganske så blasfemisk, jeg ler mer og mer for hver gang. Dette var intet unntak!

  Maria’s last blog post..It’s now or never

 7. Dette synes jeg er respektløst å legge ut på bloggen. Dessuten skjender det min tro på det groveste. En del av Gud er hellig. Og han er ren. Men dette er ren dirt. Jeg kjenner bare vemmelse faktisk.

 8. Du behøver ikke å være religiøs for å reagere på dette. Selv er jeg agnostiker, HEF-medlem og kritisk til «religion som opium for folket». Men jeg innser også at troen er viktig for mange mennesker. Hva er morsomt ved å tråkke på den? Mangel på respekt er IKKE humor.

  Torgny’s last blog post..varMEnnesker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.