Dagens anbefaling: Joe Saccos Palestine

12 kommentarer om “Dagens anbefaling: Joe Saccos Palestine”

 1. Jeg har akkurat fått denne anbefalt av min bedre halvdel, etter at i går kom til å klage litt over at denne konflikten er litt for uoversiktlig for meg. Jeg skulle ønske at jeg forsto litt mer om grunnlaget for det hele- selv om jeg synes jeg forstår nok til å synes at det Israel driver med nå er uakseptabelt. Takk for tipset, både til deg og til Hjorthen.

  Flopsy’s last blog post..Feministisk kokebok- hvordan tilberede en kalkun på den vanskelige måten

 2. Flott presentasjon, fikk lyst å lese denne.
  Men hva mener du Tormod Haugen med din kommentar her? Var det et utspill om denne boken? eller bare en gjentagelse av alt du har sagt før?

  Graylady’s last blog post..Gruedag

 3. Graylady: Det var en gjentagelse; bittelitt i svar til Flopsy, men mest i et håp om å dempe eventuelle motsvar fra «tilfeldige forbipasserende».

  Siden eg fremsto som en som kommer med oppgulp som er totalt «off-topic», vil eg gjerne komme med noe mere relevant:

  Denne boken virker veldig lovende. Selv har eg den kunnskapen eg gravde opp for noen år siden – sist eg reagerte på handlingene der nede, desverre. Dette er absolutt en bok eg kunne tenke meg å lese – uavhengig om den gir meg ny insikt eller ikkje.

  Tormod Haugen’s last blog post..Public Transport

 4. takk for at du minner meg på at jeg må lese noe av det som ligger på nattbordet. Begynte på denne før jul, men den ble liggende når jeg dro på 18 dagers juleferie, og nå har jeg glemt at den er der, men den er selvsagt veldig aktuell ja. På tide å legge seg og lese tegneserie nå skjønner jeg…

  carl christian’s last blog post..Lettere redigering i Wikipedia

 5. Tormod: Jeg skjønte at kommentaren din var et lite «stikk» til meg ja. Og det er helt greit det. Jeg synes som sagt konflikten er vanskelig å få helt tak på, og jeg er ikke så sikker på at uforbeholden støtte til en av partene er veien å gå. Og jeg har ingen problemer med å ta avstand fra mye av det Hamas sysler med. Men Israel er nå en gang den sterkeste parten, vil jeg si, og basert på det lille jeg vet ville jeg tenkt at det fantes andre måter å forholde seg til konflikten enn å bombe Gaza sønder og sammen.

  Personlig synes jeg det er lett å finne info om konflikten, men veldig mye av det som er å lese er sterkt farget av skribentenes politiske ståsted. Det er ikke så rart det, i en sånn konflikt. Men som lett undrende kunne jeg godt tenke meg mer «nøytralt» lesestoff- litt mer fakta og litt mindre propaganda? Jeg er nok for diplomatisk anlagt, tror jeg 😉

  Flopsy’s last blog post..Feministisk kokebok- hvordan tilberede en kalkun på den vanskelige måten

 6. Skal sjekke ut den tegneserien jeg også. takk for tipset. Ja, det er vanskelig å skrive noe rasjonellt om Gazakrigen. Å se på dette med et objektivt øye blir bare vanskeligere og vanskeligere. Jeg kan ikke se annet enn at maktbalanse her er så ute at det hele blir grotesk.

  viljar’s last blog post..Salmesang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.