Hvordan jeg bruker Twitter

27 kommentarer om “Hvordan jeg bruker Twitter”

 1. Jeg har tidligere hevdet at Twitter er web 2.0-versjonen av IRC. Det eneste jeg savner er /slap og tilsvarende kommandoer. F.eks. «/slap @virrvarr» med påfølgende «Martinbekkelund slaps virrvarr around a bit with a large trout». 🙂

  Martin Bekkelund’s last blog post..iPhone for bedrifter

 2. Smarting! Nå fikk du meg til å begynne også!
  Dette er er litt vel fancy for meg altså… hva er det neste? Skal jeg ha statistikkgreier på bloggen, og sånn bloggerevygreier og alle de greiene der også? Jøye…

 3. Aha, nå skjønte jeg en hel del mer! Og jeg var som du beskrev; Hadde konto, ingen jeg fulgte – og skjønte ikke helt greia. Nå har jeg lagt til endel og da ble det straks mer moro! Takk for hjelpen og nok en nyttig post!

  Astrid’s last blog post..Kroken er solgt!

 4. Denne posten kom akkurat samtidig (!!) som da jeg igår var innom Twitter-medlemskapet mitt for andre gang og tenkte at jeg burde twitre, men var litt usikker på greia! Tusen takk!

  ( is now following virrvarr on Twitter)

 5. /me har også problemer med at commentluv babler en gammel bloggpost hos virrvarr.

  Min bruk av twitter er en del kaffekvitter, en bit samtaler, en bit spre hva andre kvittrer (re-kvittrer), en bit kvitre hva jeg blogger og enda en del kvitter om å drikke kaffe.

  Og mange deler følge med på hva andre sier.

  Anbefaler folk å sjekke ut http://search.twitter.com – her kan du sette opp søk på twitter, og abonere på søkeresultatene.

  Tormod Haugen’s last blog post..Public Transport

 6. Jeg er relativt ny på twitter og synes det er artig. Fin måte å se når folk har oppdatert bloggen sin, jeg har ikke overskudd til å gå gjennom hele feeden min for tida og dermed blir det til at jeg leser det jeg kommer over der og da.

  Har brukt samme nick der som på bloggen og har funnet mange medbloggere, samt en del ukjente. Are Kalvø er der, moro moro. 🙂

  Lothiane’s last blog post..Walk through the fire

 7. takk for flott forklaring. jeg har selv hatt twitterkonto ca 1/2 år men har egentlig ikke skjønt mye av den. men jeg ser jo at det er übermange folk der og den er internasjonal! så mange takk for bra hjelp 🙂

  Christine Lövendahl’s last blog post..I’m hooked!!

 8. takk for god opplysning om noe jeg har lurt på lenge. I går lagde jeg meg profil, og fant deg, og noen andre blogger jeg leser. Så nå er tåa mi uti, og jeg lurer på om ikke jeg bare skal slippe resten av kroppen uti det nye og ukjente mens jeg først er i gang. Det virker artig!

  Helene’s last blog post..Hva om?

 9. Jeg er kjempe ny på twitter, men liker konseptet bak det.
  Begynte egentlig bare å bruke det som en slags minifeed til bloggen min, for har twidget på bloggen, slik at det jeg skriver kommer rett dit… men ser på mulighetene jeg kan ha ved twitter, så kommer garantert til å bruke det mer fremover, om jeg setter meg litt mer inn i det, og faktisk blir med på gamet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.