Du vet du er manisk når…

 1. Du plutselig mååå vaske.
 2. Du plutselig må vaske alle kjøkkenskapene på innsiden og utsiden.
 3. Du plutselig må vaske alle snirklene på kjøkkenskapene så grundig at kluten rett og slett ikke gjør god nok jobb.
 4. Du plutselig befinner deg sittende på huk oppe på kjøkkenbenken med Jif-flasken trygt plassert mellom puppene slik at du enkelt kan sprute vaskemiddel på de pyttesmå fettflekkene du skrubber løs på med tannbørsten din.
 5. Du først skjønner hva som har skjedd når du står på badet og har tenkt å pusse tennene.

Hurra for meg. Jeg har et veeeldig rent kjøkken og ikke fullt så rene tenner i kveld.

20 kommentarer til “Du vet du er manisk når…”

 1. Hadde et skilt en gang som det stod:

  Bedre med litt skit i krokene enn et rent helvete.

  Men jeg kastet det da dama flyttet inn.

 2. Åh, det er så godt å høre at det er flere enn meg som gjør sånt…
  Og bare ved å ta en kikk rundt i rommet mitt kan jeg fortelle at det er lenge siden jeg var manisk.

 3. Blir du ofte manisk etter midnatt?
  – eller blir du det på dagtid og?
  …jeg ser en viss sammenheng mellom mani og kreativitet i mitt eget liv nemlig…jeg både tegner og vasker best når jeg BURDE sovet. ;p

 4. Du har ikke tilfeldigvis litt sånn mani å låne bort? Jeg er nemlig ganske god på overfladisk rengjøring, men sånn grundig skrubbing skjer bare ikke. Og leiligheten kunne definitvt trengt det. Kanskje jeg burde begynne å studere igjen. Ingenting er nemlig så inspirerende for lysten til å rydde og vaske som det faktum at du egentlig skulle lest til eksamen…

  Rullerusk’s last blog post..Jeg kan vel drømme

 5. Eg veit ikkje påfallande mykje om psykologi, men på det praktiske planet trur eg det kan vera lurt om du har fleire tannbørster…

 6. Jeg vet det er noe jeg ikke har kontroll over når jeg ligger på gulvet og vasker sprekken mellom planken som holder benken oppe og gulvet, med en fille pakket om en kniv for at den skal bli spiss og nå langt nok inn.

  Som regel merker jeg det ikke før jeg tar meg selv i å synge høyt til Maria Callas mens jeg skrubber gulvet for andre gang.

  Eller O helga natt, som det var i forgårs.

  Olga’s last blog post..Liebeskoma

 7. Tilbakeping: Hyper-Damen? · 10^42 tanker

 8. Tilbakeping: Hyper-Damen? | Rablebloggen

 9. Syntes de som spøker om og med Manisk Depresjon,skal holde kjeft. Noen av oss med
  lidelsen har opplevd snart 40 år med hælvete.
  Forestill dere å bli sett på som lavest på rangstigen,av alle rundt deg,eller som en tulling
  Forestill dere å
  miste hjem,jobb,kjæreste, venner og kjente.

  Forestill dere og aldri helt vite om du
  kan regne med deg selv,eller andre de neste timene,eller å vite hvem du egentlig helt er!
  Forestill dere livet som å klore seg opp en vegg,så fingertuppene spruter blod,dag inn og dag ut,år inn og år ut.Og når du toppen, står de heftelsesfrie der, for å le og å slå deg ned igjen,med uvitenhet og lav Eq,sånn som noen av dere.
  Forestill dere fordømmelse,utstøtning og isolasjon et halvt liv,som resulterer i ensomhet,dårlig økonomi med påfølgende lav/ingen livskvalitet. Med det gjør vel ingen ting,for alle du kjenner har tross alt,alt i orden:hus,bil,barn,jobb,helse kjærlighet,ferier,venner etc.Eller et LIV!!

  Så hoolddd kjeft!!!!!!!!!!!!

 10. Stig:

  Jeg er bipolar på ordentlig. Jeg spøker med det fordi det er for alvorlig til å la være. Det er livet mitt. Det er en stor del av meg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.